Αρχική

Φ.Σ.Εθνικός Βατερού – Αναγέννηση Εράτυρας 1-1

Bαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο γηπεδούχος Εθνικός Βατερού και η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της Αναγέννησης Εράτυρας σήμερα στο γήπεδο Βατερού με τελικό σκόρ 1-1, που διατηρεί ψηλά στην βαθμολογία το Βατερό και την ψυχωμένη και δυνατή ομάδα της Εράτυρας ο βαθμός αυτός της δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού ο Εθνικός Βατερού είχε μόνο νίκες στην έδρα του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε παρουσία αρκετού κόσμου και φίλων του Βατερού αλλά και φίλων των φιλοξενουμένων που δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2′λεπτό της αναμέτρησης σουτ του Χατζηρούμπη έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ζαρκοδήμου.
Στο 12′ λεπτό της συνάντησης δυνατό σούτ του Νικολάου η μπάλα λίγο άουτ,
Στο 17′ λεπτό της συνάντησης ωραία συνεργασία Κίλη-Λαζαρίδη με τον τελευταίο να επιχειρεί να πλασάρει από καλή θέση τον Τραπεζανλίδη αλλά ο τελευταίος θα αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια.
Στο 19′ λεπτό της συνάντησης ωραία ενέργεια από δεξιά του Μελισσινού που μπήκε στην μικρή περιοχή του Ζαρκοδήμου, πάσαρε στον επερχόμενο Νικολάου όμως αυτός δεν βρήκε όπως ήθελε την μπάλα η οποία κατέληξε άουτ .
Στο 44′λεπτό ωραίο σουτ του Χατζηρούμπη η μπάλα λίγο άουτ.
Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε το μεν Βατερό να έχει την εδαφική υπεροχή και να απειλεί με μεγάλη πίεση, και την ομάδα της Εράτυρας, να παίζει με αντεπιθέσεις και σε δυο φάσεις να γίνει πολύ επικίνδυνη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν με τους ίδιους προσανατολισμούς, με το Βατερό να πιέζει να χάνει ευκαιρίες αλλά το σκορ να ανοίγει για τους φιλοξενούμενους,
ο Λαζαρίδης στο 58′λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ μετά από πολύ έξυπνη και γρήγορη αντεπίθεση της Εράτυρας, παγώνοντας την κερκίδα και τους φίλους του Εθνικού. Η αντίδραση για το Βατερό ήταν άμεση και στο 60′λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Χατζηρούμπη να ισοφαρίζει με ωραίο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής του Ζαρκοδήμου. Από εκείνη την στιγμή και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ευκαιρίες γίνανε και για τις δυο ομάδες χωρίς αποτέλεσμα.

Έντονα παράπονα και των δύο ομάδων για την κακή διαιτησία του Κωτσίδη διότι επέτρεψε το πολύ σκληρό και αντιαθλητικό παίξιμο των ποδοσφαιριστών. Χωρίς ιδιαίτερα λάθη οι επόπτες.

Φ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ (ΚαλεμκερίδηςΠ.) Τραπεζανλίδης, Σαλονικίδης, Παναγιώτου, Ρότσκος, Ευκολίδης, Στεργίου, Κοντοδήμος(79′Τσακιλτζίδης), Ηλίας, Μελισσινός, Χατζηρούμπης, Νικολάου(46′Κουρτζίδης).

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ(Βικιάρης) Ζαρκοδήμος, Ζιανος, Βουζιάνας(28′λ.τΚοτλίδας), Φιλιππίδης,Μήλιος, Τσιόρκας, Κουτσώνας, Μπαλαμπάνης, Κίλης(80′Γκαργκάλας), Λαζαρίδης(58′Φιλιππίδης Μ), Καραμίκα.

 

 

 

 

 

 

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα