Αρχική

Φ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ – Α.Ε.Π.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ 0-4

Άνετη επικράτηση. Παίζοντας όσο χρειάστηκε η ΑΕΠ πέρασε από το Βατερό με το άνετο 0-4. Ένα σκορ το οποίο θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις μόνος με τον τερματοφύλακα δεν έστελνε την μπάλα άουτ. Η γηπεδούχος ομάδα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους πρωτοπόρους έχοντας βασικές απουσίες παικτών τις (ΤΡΑΠΕΖΑΛΙΔΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΣ). Το μόνο μελανό σημείο για τους φιλοξενούμενους ήταν η αποβολή του ΑΝΤΑΜΗ με κόκκινη στο 20΄ για επικίνδυνο παίξιμο. 
Φάσεις και γκολ

σέντρα του ΤΟΠΑΛΙΔΗ από τα δεξιά η μπάλα στον ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ ο οποίος θα σουτάρει πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος και θα σημαδέψει το κάθετο δοκάρι.
24΄ εκτέλεση φάουλ του ΜΕΤΙΚΑΝΟΥ η μπάλα θα φύγει μέσα απ’ τα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων θα παρέμβει ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ με το κεφάλι και 0-1.
27΄ ωραία κίνηση και σουτ του ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗ έξω απ’ την περιοχή της ΑΕΠ η μπάλα λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια άουτ. 32΄ ωραία ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ θα δώσει στον ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗ αλλά πριν ο τελευταίος σουτάρει θα προλάβει και θα διώξει ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ.
38΄ και το πιο καυτό πιστόλι της κατηγορίας (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ) θα δεχθεί την μπάλα από σέντρα του ΜΕΤΙΚΑΝΟΥ και με πλασέ θα κάνει το 0-2. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και μετά από απόκρουση των αμυντικών η μπάλα θα φτάσει έξω απ’ την περιοχή και πριν πέσει στο έδαφος ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ με φοβερό σουτ θα αφήσει άγαλμα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σημειώνοντας το πιο ωραίο τέρμα του αγώνα κάνοντας το 0-3. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα διαχειριστούν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου αλλά και πάλι θα χάσουν σωρεία ευκαιριών για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ.
47΄ ο ΗΛΙΑΣ θα δώσει ωραία στον ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗ Μ. αυτός θα επιχειρήσει σέντρα σουτ αλλά ο ΖΗΝΟΒΙΟΣ με τα ακροδάχτυλα θα διώξει. 5
ωραία ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ θα ξεφύγει απ’ τους αντιπάλους αλλά το σουτ που θα κάνει θα φύγει ψηλά άουτ. 55΄ σέντρα του ΜΕΤΙΚΑΝΟΥ κεφαλιά ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ η μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια.

56΄ μακρινό σουτ για το Βατερό με τον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Δήμο λίγο άουτ απ’ το οριζόντιο δοκάρι. 65΄ νέα ωραία πάσα του ΜΕΤΙΚΑΝΟΥ στο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ αυτός απέναντι απ’ το τέρμα σουτ άουτ. 77΄ φάουλ για την ΑΕΠ εκτέλεση απ’ τον ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ ωραία στη γωνία διώχνει ο τερματοφύλακας. 85΄ επίθεση για το Βατερό η μπάλα στο ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗ ο οποίος θα σουτάρει αλλά θα διώξουν οι αμυντικοί.
87΄ ωραία ο ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗΣ θα βρει μέσα στην περιοχή τον ΗΛΙΑ σουτ διώχνει με τα πόδια ο ΖΗΝΟΒΙΟΣ. 89΄ ο ΜΕΤΙΚΑΝΟΣ θα διεκδικήσει και θα προλάβει μια χαμένη στα πλάγια μπαλιά θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ θα κάνει το 0-4 με το τρίτο του προσωπικό γκολ.
91΄ νέα χαμένη ευκαιρία για τον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ο οποίος θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ με βοηθούς τους κ. κ. ΣΤΕΦΟΥΛΗ και ΜΩΥΣΙΑΔΗ του συνδέσμου διαιτητών Γρεβενών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ (ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος) Τσαρδακλίδης Σαλονικίδης Θεοδωρίδης Δελητζάκης (46΄ Ηλίας) Διαμαντής Στεργίου Τσακιλτζίδης (20΄ Κοντοδήμος) Πούλιος Παναγιώτου Χατζηρούμπης Κεντεποζίδης Μ. ( 69΄ Γιαμουρίδης)

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ (Σαμαράς Μιχάλης): Ζηνόβιος Στ. Μπόντσας (70΄ Τιούλης) Αντάμης Σαββίδης Καλλιανίδης Πουταχίδης (38΄ Βάλλας) Φωτιάδης Μετικάνος Τοπαλίδης (72΄ Παυλίδης) Καραγεώργος Θεοδωρίδης.