Αρχική

Φιλικό Γαζώρος-Κοζάνη 4-0

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Κοζάνη απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών στην Ομόνοια Σερρών.

Όλα τα τέρματα των γηπεδούχων που αγωνίζονται στην Football League, μία κατηγορία πιο πάνω από την Κοζάνη, σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές.


Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο με 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές αλλά να μην καταφέρνουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Γαζώρου, που έδειξε να έχει 22 ετοιμοπόλεμους παίκτες, πήρε την νίκη απέναντι στους νεαρούς παίκτες της Κοζάνης.

Κοζάνη (Παρασκευάς): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Χαματάϊ, Ντεμιράϊ, Γιάννης Τσικόπουλος, Πιπινίκας, Κυρ. Παπαδόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ηλίας Τσικόπουλος, Προβίδας, Μαλούτας, Κουτσομήτρος, Σαμαράς, Δάμου, Κοσμίδης, καθώς και δύο νεαροί παίκτες υπό δοκιμή (ένας από την Κ-20 της Βέροιας και ένας από την Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου).