Αρχική

Τριάδα προτάσεων από το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ

SEFFΤο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα. Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι κοντράρονται με «φόντο» την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της A1 και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις υπόσχονται πάντοτε έντονες συγκινήσεις. Από εκεί και πέρα, στο ποδοσφαιρικό κουπόνι το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στη Σκωτία, ενώ αγωνιστική δράση υπάρχει, επίσης, σε Βέλγιο και Τουρκία. Στο Betarades.gr, εκτός από τα προγνωστικά και τα previews όλων των αγώνων, μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα νέα στην αγορά του Online στοιχήματος, καθώς και να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε την εγγραφή σας σε μία από τις νόμιμες εταιρίες, όπως το Stoiximan Casino, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Τρεις επιλογές από το ντέρμπι

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με μπάσκετ και το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, από το οποίο προκύπτουν τρεις συνολικά προτάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην βαθμολογία της Α1 με ρεκόρ 9-1 και ο Παναθηναϊκός δεύτερος με ρεκόρ 9-0. Το ντέρμπι σήμερα γίνεται σε κακό κλίμα λόγω των γεγονότων του Κυπέλλου. Το δίκαιο είναι με τον Παναθηναϊκό που νίκησε μέσα στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή οι πρόεδροί του Αγγελόπουλοι, δεν έπρεπε ποτέ να κάνουν τέτοιου είδους ένσταση και μετά να μιλούν για δικαίωση. Έχασαν ένα παιχνίδι, στο άδειο ΟΑΚΑ, από τον ανέτοιμο τότε Παναθηναϊκός αφού απώλεσαν διαφορά 7 πόντων στα 2 λεπτά πριν το τέλος. Δεν τους έφταιγε κανένας Γιαννακόπουλος. Και τώρα ταλαιπωρούν το ελληνικό μπάσκετ για άλλη μια φορά, ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ, για ένα καπρίτσιο ώστε να ανέβουν στα μάτια των «φίλων» της ομάδας τους.

Πρώτη επιλογή από τον αγώνα το Head-to-Head Σπανούλης-Διαμαντίδης. Επιλογή είναι ο Διαμαντίδης +5.5. Ο Σπανούλης τα πήγε πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής στην Euroleague με 17.5 πόντους ανά παιχνίδι ενώ στην ίδια διοργάνωση ο Διαμαντίδης είχε μόλις 5.4. Άλλο ρόλο είχε ο Διαμαντίδης στην Euroleague για τον Παναθηναϊκό και είχε πρόβλημα με την Ούλκερ αφού χτύπησε στο έκτο λεπτό ενώ δεν αγωνίστηκε με την Μπαρτσελόνα. Στην Α1 ο Σπανούλης έχει 13.5 πόντους ανά παιχνίδι και ο Διαμαντίδης 9.5. Είναι γνωστό πόσο κακές εμφανίσεις κάνει ο Σπανούλης παραδοσιακά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Το χάντικαπ δίνεται στους 5.5 πόντους λόγω των μέσων όρων τους και λόγω του προβλήματος που ταλαιπώρησε τον Διαμαντίδη τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα είναι απόλυτα έτοιμος και ικανός να επαληθεύσει το +5.5.

Δεύτερη επιλογή το Over 5 ριμπάουντ του Εστέμπαν Μπατίστα. Ο Μπατίστα έχει 8.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην Α1 και 4.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην Euroleague. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της Euroleague έπαιξε ελάχιστα με αποτέλεσμα να πέσει ο μέρος όρος του. Λόγω της ύπαρξης μόνο δύο κλασικών ψηλών στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, Μπατίστα και Ράιτ, σήμερα η βοήθεια του Μπατίστα είναι αναγκαία. Αν δούμε ένα κλασσικά αργό ματς μεταξύ των δύο και χαμηλό σκορ τότε οι ομάδες θα «κατεβάσουν» πολλά ριμπάουντ. Τα 5 ριμπάουντ για τον Μπατίστα δεν είναι… τίποτα οπότε η επιλογή είναι Over 5 ριμπάουντ του Εστέμπαν Μπατίστα.

Τρίτη επιλογή από το Head-to-Head του Μπρεντ Πέτγουεϊ με τον Τζέιμς Γκιστ. Επιλογή το ενδεχόμενο να σκοράρει περισσότερους πόντους ο Γκιστ. Ο Πέτγουεϊ σκοράρει μέχρι σήμερα 6.4 πόντους ανά παιχνίδι στην Euroleague και 8.7 πόντους ανά παιχνίδι στην Α1.Οι επιδόσεις του Γκιστ είναι 7.9 στην Euroleague και 10 στην Α1. Στατιστικά και μόνο το στοίχημα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πάμε να το δούμε λίγο διαφορετικά. Ο Πέτγουεϊ είναι αλήθεια ότι κάνει καλή χρονιά. Όμως το δεδομένο για αυτόν τον παίκτη είναι ότι καταφέρνει να κάνει επιδόσεις καλές σε… αστεία παιχνίδια που ξεφεύγει πολύ ο Ολυμπιακός. Ο Γκιστ αντιθέτως έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια όπως τελικούς Α1, πλέι-οφ Euroleague. Πέτγουεϊ και Γκιστ μοιάζουν σωματικά αλλά διαφέρουν εντελώς ποιοτικά και εγκεφαλικά. Φυσιολογική επιλογή να βάλει παραπάνω πόντους ο Γκιστ απόψε.

Δε χάνει η Κλάιντ

Περνάμε στις επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με την πρώτη πρότασή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση για τη Β’ κατηγορία της Σκωτίας, Αννάν Αθλέτικ – Κλάιντ. Με τον βαθμό απέδρασε την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Κουίνς Παρκ η Αννάν, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Παρέμεινε αήττητη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στην Κλάιντ η οποία αν και βρέθηκε να χάνει στην έδρα της με 0-1 από την Ιστ Φάιφ, κατάφερε να κάνει τελικά την ανατροπή επικρατώντας με 3-1 της αντιπάλου της την προηγούμενη αγωνιστική. Έβαλε έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών, όπου μετρούσε πέντε ήττες και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

«Ανοιχτό» ματς στην Πόλη

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με πρωτάθλημα Τουρκίας και τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Μερσίν, στον οποίο θα πάμε με το γκολ / γκολ και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.20. Οκτώ αγωνιστικές αήττητη παραμένει η Φενέρμπαχτσε, η οποία μετράει σε αυτά τα παιχνίδια έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα της Τουρκίας έχει επιβεβαιωθεί το γκολ / γκολ. Από την άλλη πλευρά, μόλις μία νίκη μετράει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Τουρκίας η Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού, αυτή με αντίπαλο τη Σίβασπορ στην έδρα της με 2-0. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Ρίζα Καλιμπάι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ακίσαρσπορ (1-1 εκτός έδρας) και Ερσίγιεσπορ (1-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Κόνιασπορ (2-0 εκτός έδρας) και Γαλατασαράι (3-2 εκτός έδρας). Αναμένουμε ένα «ανοιχτό» ματς σήμερα, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν και να επιβεβαιώνουν, ταυτόχρονα, και το Over 2.5 γκολ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.