Αρχική

Τρένο χωρίς φρένα ο Μακεδονικός Φούφα και 5 στα 5

Την 5η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Μακεδονικός Φούφα κερδίζοντας εκτός έδρας τη σκληροτράχηλη Γαλατινή με 2-0.

Ο Φούφας δεν έπιασε απόδοση προηγουμένων εμφανίσεων είχε άγχος αλλά στο τέλος μετράει η νίκη και οι 3 βαθμοί.

Η ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη επηρρεάστηκε σίγουρα και από το μικρό γήπεδο είχε ανούσια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη πέτυχε νωρίς το γκολ που του έδωσε άλλο αέρα.

Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να σημειώσει ακόμα ένα, η Γαλατινή άρχισε να πιστεύει ότι κάτι μπορεί να πάρει αλλά στο τέλος το 2ο γκολ του Κεσκιλίδη Θ. «κλείδωσε» τη νίκη.

Στο 23ο το σουτ του Μαργιορίδη από κοντά πέρασε άουτ και δύο λεπτά μετά ο Θ. Κεσκιλίδης μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να το νικήσει.

Στο 26ο σουτ του Τσάφη από καλή θέση πέρασε άουτ και στο 30ο ο Θ. Κεσκιλίδης από κοντά δεν έκανε αμέσως το πλασέ μετά από σέντρα του Γκόλη και έτσι χάθηκε η ευκαιρία.

Λίγο πριν το ημίχρονο το σουτ του Ηλία απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπερμπερίδης και στο 48ο βολίδα Θ. Κεσκιλίδη από 25μ και 0-1.

Στο 54ο εκτέλεση κόρνερ Τοπάλη εξ΄ επαφής σουτ του Κοτζαφίλιου άουτ και στο 65ο ο Τοπάλης έπαιξε με το 1-2 με τον Σιδηρόπουλο βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ λίγο μετά ο ίδιος παίκτης υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφ-σαϊντ και κακώς ακυρώθηκε το γκολ.

Στο 75ο ο Παπανώτας λίγο έλειψε να τιμωρήσει την αστοχία των φιλοξενούμενων αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ και λίγο μετά ο Τοπάλης μόνος απέναντι στο Τσότσο αντί να πλασάρει προσπάθησε να δώσει στον Θ. Κεσκιλίδη για να κόψουν οι αμυντικοί.

Στο 84ο νέο δοκάρι για το Φούφα πάλι με το Τοπάλη και στο 85ο σέντρα Χ΄΄ Ρούμπη μονοκόμματο σουτ Θ. Κεσκιλίδη και 0-2.

Στο 91ο τέλος πλασέ του Σιδηρόπουλου η μπάλα ελάχιστα έξω.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Δροβατζίκας (Ράτζας- Λιάκας) από το Σ.Δ. Γρεβενών.

Γαλατινή: Τσότσος, Πλάνος, Ρούσης, Κοτρότσιος Παπανώτας, Γκαραγκούνης, Ηλίας,,Βουρονίκος, Τσαφής, Γιαννής ,Μεντζιάρης.

Μακεδονικός Φούφα: Μπερμπερίδης, Κεσκιλίδης Λ. (89ο Λεσάϊ), Πολυχρονίδης, Ίτσκος (80ο Χάϊτας), Κοτζαφίλιος, Μαργιορίδης, Φαχαντίδης, Χ΄΄Ρούμπης, Κεσκιλίδης Θ., Σιδηρόπουλος, Γκόλης (46ο Τοπάλης).

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

xorisfrean0 xorisfrena2 Xorisfrena