Αρχική

Το Φ.Σ. Κοζάνη στην 29η Έκθεση στα Κοίλα

Με αφορμή την 50η επετειακή χρονιά που διανύει η ομάδα ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη, ο σύλλογος διατηρεί περίπτερο στην 29η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση που γίνεται στα Κοίλα Κοζάνης από 18-23 Σεπτεμβρίου 2013.

Στο περίπτερο του Φ.Σ. Κοζάνη διανέμονται ενημερωτικά φυλλάδια για την ανδρική ομάδα καθώς και για την ακαδημία ποδοσφαίρου.

Επίσης πωλούνται λάβαρα με το φετινό επετειακό σήμα που συμπεριλαμβάνει τα σήματα των ιστορικών ιδρυτικών ομάδων Α.Σ. Ολυμπιακός Κοζάνης και Γ.Σ. Μακεδονικός Κοζάνης που συνενώθηκαν το καλοκαίρι του 1964 για να δημιουργήσουν το Φ.Σ. Κοζάνη.

Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να επισκεφθούν το περίπτερο του Φ.Σ. Κοζάνη (που βρίσκεται μέσα στο κύριο κτίριο της έκθεσης) για να πάρουν το ενημερωτικό υλικό και όσοι έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα με την αγορά του επετειακού λάβαρου (κόστος 10 ευρώ) καθώς και την κάρτα μέλους που κοστίζει 100 ευρώ για το 2013-14 και ισχύει σαν εισιτήριο διαρκείας για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Γ” Εθνικής.

2013-14 Επετειακό λάβαρο για τα 50 χρόνια του Φ.Σ. Κοζάνη

2013-14 Επετειακό λάβαρο για τα 50 χρόνια του Φ.Σ. Κοζάνη