Αρχική

Το πρώτο μίνι τουρνουά βόλεϊ της ΕΣΠΕΜ στον Φιλώτα

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο επίσημο τουρνουά mini volley για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 την Κυριακή 1/6/2014 στο ΦΙΛΩΤΑ που συνδιοργάνωσαν η Ε.Σ.ΠΕ.Μ και η τοπική ομάδα του ΑΣ «ΑΡΙΣΤΕΑ» Φιλώτα. Ήταν μια πραγματική "γιορτή" που αμέτρητα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και επιστέγασαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς με την συμμετοχή τους σ’ αυτό το πολύ όμορφο "πάρτι" του βόλεϊ.


Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν 12 σωματεία και συγκεκριμένα ΓΣ Κοζάνης με 10 ομάδες με αθλήτριες που γεννήθηκαν το 2002 έως και 2007 (;), Ζαφειράκης Νάουσας , Πήγασος Κοζάνης , Πάνθηρες Κοζάνης , Αριστέας Φιλώτα, Ακαδημία Καστοριάς , Αριστοτέλης Φλώρινας, Εδεσσαϊκή , Αρίων Πτολεμαΐδας , Ήφαιστος Φλώρινας, Αριστοτέλης Σκύδρας, ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας.
Από την αρχή που ανέλαβε η Διοίκηση αυτή του Γυμναστικού είχαμε τονίσει και θα το τονίζουμε συνεχώς ότι στόχος μας ήταν και θα είναι να δίνονται ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν εμπειρίες, αφού μέσα από την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό το μεγαλύτερο κέρδος είναι η χαρά και η ευχαρίστηση των παιδιών. Το αποδείξαμε στα τρία εσωτερικά τουρνουά που κάναμε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης ,το αποδεικνύουμε με την συμμετοχή μας στο mini τουρνουά που διοργάνωσε (1) και θα διοργανώσει η ΕΣΠΕΜ (Δηλώσαμε την συμμετοχή μας σε άλλα δύο).
Στην αποστολή από πλευράς ΔΣ ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παφίλης, ο Γεν. Γραμματέας Πάρης Γυμνόπουλος, ο Ταμίας Γιώργος Βασιλειάδης, ο Έφορος των Γυναικών Γιώργος Ντέρος, και οι προπονητές μας Δημήτρης Τιτέλης, Μάρθα Ματσαρίδου και Κατερίνα Σταυράκη.