Αρχική

Το «πάρε δώσε» του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης.

gimnastikos
Με αφορμή τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου 2013-14, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης ενημερώνει για τις μεταγραφές αθλητών και αθλητριών που αφορούν τις ομάδες του συλλόγου.
Στο Αντρικό τμήμα είχαμε:
- Την αποχώρηση του Παύλου Ορδουλίδη και την επιστροφή του στον Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκη Νάουσας και στην Α2 Εθνική κατηγορία.
- Στην ομάδα έρχονται οι Κώστας Κούρτης από τον Φ.Σ. Αρίωνα Πτολ/δας, ο Αργύρης Ζαβόπουλος από τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων και ο Μιχάλης Τσακίρης από τον Αίαντα Ευόσμου.
Στο Γυνακείο τμήμα είχαμε τις παραχωρήσεις με υποσχετικές ενός έτους των:
- Μαριαλένας Δραγουμάνου στους Μακεδόνες Αξιού, Κατερίνας Αλτίνη στον Ηρακλή Θεσ/νίκης και Μελπομένης Ζηνωνίδου στον Ε.Ο. Σταυρούπολης, ομάδες που θα αγωνίζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία, Ολυμπίας και Αλεξάνδρας Γκουντιού στον Γ.Σ. Γρεβενών, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία και της Μερόπης Κόλλια στον Α.ΜΟ. Γαλαξία Θεσ/νίκης, που θα αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
- Το Γυναικείο τμήμα ενισχύθηκε με τις Αλεξάνδρα Καρυμπίδου από τον Αίαντα Ευόσμου και Ξένια Αλέξη από τον Γ.Σ. Ένωση Ελασσόνας.
Προπονητής του Αντρικού τμήματος θα είναι ο κ. Γκιαούρης Αριστοτέλης και στο Γυναικείο τμήμα ο κ. Δημήτρης Τιτέλης. «Η περσινή πορεία των τμημάτων τα οποία άγγιξαν την Α2 Εθνική κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική, αποτελεί φάρο για τη νέα προσπάθεια και πιστεύουμε ότι η πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά θα συνεχιστεί και θα φέρει αντίστοιχα αποτελέσματα. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες», τονίζεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο.http://www.kozan.gr/?p=118374