Αρχική

Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου: Συμμετέχω ..άρα κερδίζω !!!!

13/6 -15/6/2014 στο Λιάπειο αθλητικό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης
Συνδιοργάνωση :Μακεδονικός Κοζάνης - ΠΑΟΚ Κοίλων
 Με πρωταρχικούς στόχους, την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα
από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» Μακεδονικός Κοζάνης και ΠΑΟΚ Κοίλων συνδιοργανώνουν Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.
Από την Παρασκευή 13 Ιουνίου έως και την Κυριακή 15 Ιουνίου στο Λιάπειο γήπεδο Κοίλων Κοζάνης θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές να επιδείξουν τις
ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν θετικές εμπειρίες από μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση.
Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι τόσο η διασκέδαση των παιδιών και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι όσο η ευγενής άμιλλα, και η διαμόρφωση υγιούς αθλητικού χαραχτήρα.
Διατροφικές οδηγίες
Το τριήμερο του Τουρνουά στο χώρο των γηπεδικών εγκαταστάσεων θα υπάρχει συμβουλευτική υποστήριξη με διατροφικές οδηγίες από τον διατροφολόγο - διαιτολόγο κ. Πλιάκη Εμμανουήλ,  Ι. Μικρού 2 - Κοζάνη,  24610 22993 κιν. 6942 292647 email: [email protected]
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες :
Παιδικό
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά ,που έχουν γεννηθεί τα έτη 1999 και 2000. Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα κανονικών διαστάσεων, 11:11, με μπάλες Νο 5, σε δύο ημίχρονα των 30 λεπτών. Επιτρέπονται έως και 6 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Προπαιδικό
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001 και 2002. Οι αγώνες διεξάγονται, σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών, 9:9  με μπάλες Νο 5. Επιτρέπονται έως και 6 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Τζούνιορ
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003 και 2004. Οι αγώνες διεξάγονται , σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Μίνι
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005-2006.Οι αγώνες διεξάγονται , σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Προμίνι
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2007- 2008 .Οι αγώνες διεξάγονται , σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί
Χωρίς χρηματικό κόστος συμμετοχής
Έχοντας ως σκοπό το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα των αθλητικών γιορτών ποδοσφαίρου, διοργανώνουμε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου χωρίς χρηματική συμμετοχή (δωρεάν )
Διαιτησία
Οι διαιτητές των αγώνων θα εφαρμόζουν τον Κ.Α.Π. και θα ελέγχουν τη σωστή διεξαγωγή του τουρνουά σύμφωνα με τους κανονισμούς του.
Ιατρική κάλυψη
Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα παρευρίσκεται γιατρός.
Παρατηρητές
Παρατηρητές αγώνων θα είναι οι τεχνικοί υπεύθυνοι των διοργανωτών , οι οποίοι θα ελέγχουν τα παιγνίδια, θα βοηθούν τις αποστολές των ομάδων και θα φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του τουρνουά.
Γενικές Παρατηρήσεις
Προτείνεται τα σωματεία – ακαδημίες να έχουν επαρκή ρουχισμό αγώνων (ώστε να ανταποκριθούν στους συνεχόμενους αγώνες).
Οι συνοδοί των ομάδων είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων πειθαρχίας
Συμμετοχές -πληροφορίες
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως το Σάββατο 8/6.
Οι συμμετοχές θα ορίσουν και τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών (όμιλοι)
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με:
κιν. 6948806794 Γιώργος Κατσίκας
κιν 6972090032 Δέσποινα Χατζηγιαννακίδου  email: vigelk5koz@yahoo.gr 
Ευχαριστούμε τον χορηγό του τουρνουά :Βιβλιοχαρτοπωλείο Αθανασιάδης Ιπποκράτους 6 Κοζάνη