Αρχική

Τιμήθηκε ο Γκαγκαλούδης και τα 80 χρόνια του Διαγόρα

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος χθες ηττήθηκε στην έδρα του με 82-74 από τον Έσπερο Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Η ομάδα μας έχοντας αρκετά αμυντικά προβλήματα, ηττήθηκε δίκαια από τον Έσπερο και πλέον το προσεχές Σάββατο (17:00) θα παίξει εκτός έδρας με το Αιγάλεω.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Γ.Σ. Διαγόρας τίμησε τον αθλητή του Εσπέρου Γιάννη Γκαγκαλούδη, για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο έμπειρος παίκτης λόγω ενός προβλήματος υγείας, δεν μπόρεσε να είναι στη Ρόδο και την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Ευθυμίου στον γενικό αρχηγό της ομάδας του Εσπέρου Γιάννη Μοσχόπουλο.

Με τη σειρά του ο Έσπερος Καλλιθέας χάρισε στην ομάδα μας μία επετειακή φανέλα για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά για μία ακόμη φορά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στην «τέντα». Ο κόσμος μας, αποτέλεσε τον έκτο παίκτη σ’ ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα, κάτι που σχολιάστηκε θετικά ακόμη και από την αντίπαλη ομάδα

The post Τιμήθηκε ο Γκαγκαλούδης και τα 80 χρόνια του Διαγόρα appeared first on Basketblog.