Αρχική

ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑΣ, ΤΖΟΪΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης για την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας 2015-16.


 Ο Νίκος Τζικανούλας, 24 ετών, μέσος, κατάγεται από το Πλατανόρεμα Σερβίων όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Βελβεντό, τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης ενώ μετά τις σπουδές του επέστρεψε και πάλι στο Βελβεντό. Πέρυσι ο Τζικανούλας αγωνίστηκε στον Ερμή Πλατανορέματος στη Β’ Κατηγορία.
 Ο Γιώργος Τζοΐτης, 20 ετών, μεσοεπιθετικός, είναι σπουδαστής στο ΤΕΙ Κοζάνης και προέρχεται από τον Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας Πύργου Ηλείας. Την περυσινή σαιζόν ο Τζοΐτης μεταγράφηκε τον Ιανουάριο 2015 στο Βελβεντό όπου και αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του πρωτάθλήματος Α’ Κατηγορίας 2014-15.


Ο Βασίλης Τοπαλίδης, 23 ετών, αμυντικός, κατάγεται από το Δρέπανο Κοζάνης όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Ο Τοπαλίδης αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ΑΕΠ Καραγιαννίων στην Α’ Κατηγορία ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Εθνικό Βατερού στην Β’ Κατηγορία.
Η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τους τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.