Αρχική

Τα «Ευχαριστώ» της διοίκησης του Γυμναστικού

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης στη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου θεωρεί ότι υπάρχει και είναι πιο επιτακτική από ποτέ η αναγκαιότητα στήριξης αθλητικών προσπαθειών, που αποτελούν προώθηση του πολιτισμού και συντελούν στη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, τόσο στους αθλούμενους όσο και ευρύτερα στην κοινωνία.
Σε αυτά τα πλαίσια διοργανώνει το πολύ σπουδαίο φιλικό με την πρωταθλήτρια Ελλάδας 2013-2014 ομάδα Νεανίδων ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ στο ΔΑΚ την Κυριακή 11 Μάιου 2014 με ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 3 μμ.


Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης νιώθει ιδιαίτερη περηφάνια που οι πολύ ταλαντούχες αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ φέτος, θα σταθούν απέναντι στις πρωταθλήτριες της χώρας για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αφού η συνολική προσπάθεια της Διοίκησης είναι να τεθούν οι βάσεις για να καθιερωθεί η ομάδα στο στερέωμα του βόλεϊ.
Επίσης πολύ σημαντική εμπειρία θα είναι και για αθλήτριες του τμήματος παγκορασίδων το φιλικό των 2 σετ με την ομάδα παγκορασίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων που θα προηγηθεί του φιλικού των Νεανίδων.
Το μεγάλο Κυριακάτικο φιλικό αποτελεί πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Αχ. Μαυρομάτη και κοινή συμφωνία με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού, κ. Δημ. Παφίλη κατά την διάρκεια συζητήσεων και διαβουλεύσεων στη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ το Μάρτιο στη Χαλκίδα.
Σχετικά με το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μάιου 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης της Κυριακής την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την υποστήριξη στη διοργάνωση της γιορτής του βόλεϊ για το Σύλλογό μας. Ευχαριστεί το Δ.Σ. ακόμα όλους εκείνους που είναι δίπλα στις αθλήτριες σε όλα τα τμήματα και τους συμπαραστέκονται υλικά και ηθικά σε κάθε αγωνιστική προσπάθεια. Ευχαριστεί και τον προπονητή του Συλλόγου αλλά και τους συνεργάτες του για την αυταπάρνηση που δείχνουν με στόχο την καταξίωση της ομάδας. Παράλληλα ευχαριστεί τα ΜΜΕ που στέκονται δίπλα στην ομάδα, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και για τα κοινωνικά δρώμενα, αλλά και τους φιλάθλους, ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών του Συλλόγου, που κατακλύζουν το κλειστό στους αγώνες όλων των κατηγοριών και που σίγουρα θα γεμίσουν το ΔΑΚ την Κυριακή για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί και τα κορίτσια μας και τη φιλοξενούμενη ομάδα.
επιτροπή δημοσίων σχέσεων