Αρχική

Τέσσερα μετάλλια για τη Μακεδονική Δύναμη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων

Επέστρεψε η αποστολή της Μακεδονικής Δύναμης από το Βόλο όπου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων (1999, 2000, 2001 ), το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου. Όλοι οι αθλητές έκαναν μία πολύ καλή παρουσία οπότε όλοι τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Το θέαμα που πρόσφεραν στο παρευρισκόμενο κοινό ήταν υψηλού επιπέδου κι αυτό φανερώνει πως το ελληνικό ταεκβοντό έχει λαμπρό μέλλον.

    Από την ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης τέσσερις αθλητές κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο. Η αθλήτρια Τζέλλου Κατερίνα αγωνίστηκε στην κατηγορία των-55 κιλών  και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος της. Την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Μπουντιούκος –Σπινάρης Νικόλαος, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των-49 κιλώνενώ άλλοι δύο αθλητές κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Ο λόγος για τον Παπαδόπουλο Θάνο του Στεφάνου που αγωνίστηκε στην κατηγορία των-53 κιλώνκαι τον Παπαδόπουλο Χρήστο του Σωκράτη, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των -61κιλών. Οι προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση όλων των παιδιών τους ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

        Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα όπως και τους προπονητές που συνόδευσαν την ομάδα και εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες.