Αρχική

Τέλος από τον ΚΑΟΚ ο Μπάρδας!

Ένα απρόσμενο διαζύγιο στις Εθνικές Κατηγορίες ήρθε να βάλει ένα τέλος στη σημερινή (4/1) ημέρα, με τους δρόμους του ΚΑΟΚ και του δεύτερου σκόρερ του με 147 πόντους μέχρι και το τέλος του 2022 Αλεξάνδρου Μπάρδα να χωρίζουν μετά από το πέρας του πρώτου γύρου της φετινής σεζόν στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής -όπως έγινε γνωστό δια στόματος της γενικής αρχής των Κορίνθιων το βράδυ της Τετάρτης. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Καο Κορίνθου είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αποχώρηση απο το ροστερ του του Αλέξανδρου Μπάρδα.

Επαγγελματικοί λόγοι επέβαλλαν, δυστυχως, αυτήν την απόφαση την οποίαν ως διοίκηση σεβόμαστε απόλυτα, παρ οτι μας λυπεί.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο καλή συνέχεια, στην Κόρινθο θα έχει παντα μια μπασκετική οικογένεια και φιλους!

“Η Κορινθος για μένα ηταν μια πολύ όμορφη έκπληξη και εμπειρία και λυπάμαι ειλικρινά που δεν θα μπορέσω να συνεχίσω με την ομάδα και στο δεύτερο γύρο. Συνθήκες επαγγελματικές δεν μου το επιτρέπουν δυστυχως.

Ευχαριστώ όλους στην ομάδα για την συνεργασία , την υποδοχή , την υποστήριξη, όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί και εύχομαι πραγματικά οι στόχοι που όλοι μαζί θέσαμε να κατακτηθούν, ακόμα κι αν εγώ δεν θα είμαι μέλος της.

Υπόσχομαι πως θα βρεθώ ομως στην κερκίδα του ΚΑΟΚ για να ενθαρρύνω και να χειροκροτήσω τους συμπαίκτες μου”, δηλωσε ο Αλέξανδρος Μπαρδας.

The post Τέλος από τον ΚΑΟΚ ο Μπάρδας! appeared first on Basketblog.