Αρχική

Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια» Είμαστε δίπλα στη ΚΟΖΑΝΑΡΑ μας!

liontariaΚάποιοι τ’ ονειρεύονται εδώ και χρόνια, κάποιοι πλέον το πιστεύουν και το στηρίζουν και κάποιοι άλλοι ακόμα το αμφισβητούν. Η ομαδάρα μας κατακτώντας τους περσινούς τίτλους, μας έδωσε μία υπόσχεση. Αυτή ήταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ερασιτεχνικής και γιατί όχι την κατάκτηση του πρωταθλήματος που οδηγεί στην άνοδο στη Football League.
Μπορεί κάποιοι να μη γουστάρουν τη διοίκηση, κάποιοι άλλοι το προπονητή και άλλοι κάποιους από τους παίκτες μας.

Αλλά ομάδα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά τα αποτελέσματα του συνόλου και μέσα σε αυτό το σύνολο είμαστε κι εμείς σανφίλαθλοι και σαν κάτοικοι της ΚΟΖΑΝΗΣ. Υποχρέωση μας λοιπόν είναι να είμαστεδίπλα στη ΚΟΖΑΝΑΡΑ μας από τη πρώτη κιόλας μέρα που θα πατήσουν οι παίκτες μας το χορτάρι.

Γιατί μέσα από τη φωνή και τη παρουσία μας θα καταλάβουν ότι δεν είναι πλέον μόνοι τους και ότι υπάρχουμε κι εμείς ώστε να τους βοηθήσουμε να κάνουν τα αδύνατα, δυνατά.
Ραντεβού λοιπόν όλοι μαζί 1 Αυγούστου 2013 στις 7.00 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ, στη πρώτη προπόνηση της ΚΟΖΑΝΑΡΑΣ ΜΑΣ. Ώστε να δείξουμε σε όλους ότι θα είμαστε και φέτοςπαρόν στις κερκίδες με μία δυνατή φωνή. ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!!
Γιώργος κατσίκας