Αρχική

Σ.Φ Τα Λιοντάρια : Θλίψη για την κατάντια του γηπέδου ΔΑΚ Κοζάνης

Χθες μέλη του συνδέσμου μας που βρέθηκαν στο χώρο του γηπέδου της Κοζάνης παρατήρησαν με μεγάλη θλίψη την "κατάντια" στην οποία έχει περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος που αγωνίζεται η ομάδα μας καθώς και τα σημεία περιμετρικά από αυτόν.
Φαινόμενα σαν αυτό προκαλούν την οργή μας τόσο προς τους συμπολίτες μας όσο και προς την υπάρχουσα δημοτική αρχή που έχει απαξιώσει στον έπακρο τις αθλητικές εγκαταστάσεις που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα.


Εμείς κάνουμε θερμή παράκληση προς τους συμπολίτες μας να σεβαστούν τον χώρο τον οποίο όλοι εμείς οι δημότες της πόλης συντηρούμε από τις τσέπες μας και να συμβάλουν ο καθένας όσο μπορεί η Κοζάνη μας να αγωνίζεται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Επίσης, κατακρίνουμε στον υπερθετικό βαθμό τους τοπικούς φορείς που είναι αρμόδιοι για την συντήρηση και την καλαισθησία του γηπέδου καθώς εδώ και χρόνια γυρνούν την πλάτη στην ομάδα της Κοζάνης και τις βασικές της ανάγκες (κάτι που φυσικά πλήρωσαν στις πρόσφατες εκλογές) και ζητάμε την άμεση επανατοποθέτηση φύλακα στον χώρο του γηπέδου αρμόδιο για την τήρηση της ομαλής λειτουργίας του χώρου.
Παράλληλα, ευελπιστούμε η νέα δημοτική αρχή να δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα προς διευκόλυνση όλων μας.
Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε όσα με κόπο κάποιοι έφτιαξαν στην πόλη μας και ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε έναν αγωνιστικό χώρο που θα προστατεύει όσο το δυνατόν περισσότερο τους ποδοσφαιριστές μας από τραυματισμούς.
Τέλος, μια και η προθεσμία που έδωσε η διοίκηση για την έλευση επενδυτή εκπνέει περιμένουμε σύντομα νεότερα για το διοικητικό και το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας τη νέα χρονιά.