Αρχική

Συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση η Καστοριά

Συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση η Καστοριά προσθέτοντας στο δυναμικό της νεαρούς ταλαντούχους παίκτες της περιοχής.   
Απέκτησε τον Χρήστο Γιώργη, τον  Γιάννη Πετσώνη, δανεικούς πήρε τον Στέργιο Πατσίκα και τον Βαγγέλη Σαββόπουλο από Κάστορ και Νταηλάκη αντίστοιχα, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Πέτρος Γιαρμάς.


Δυνατό τεστ εντός έδρας, της Καστοριάς, με τον Αλμωπό Αριδαίας, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017.
Ανακοινώσεις της Καστοριάς  
Απέκτησε και τον Χρήστο Γιώργη
Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Γιώργη, για την περίοδο 2017-2018.
O Χρήστος Γιώργης, είναι γεννημένος στις 15/08/1996, στην Θεσσαλονίκη, κι έχει ύψος 1.77m και βάρος 68 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία στην μεσαία γραμμή και υπήρξε επί πολλά χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.
Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Χρήστου Γιώργη:
Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ
2012-2015 ΠΑΕ Απόλλων Πόντου Κ20 - - -
2015-2016 (α΄) Εθνικός Ν. Αγιονερίου - - -
2015-2016 (β΄)ΠΑΕ Απόλλων Πόντου - - -
2016-2017 (α΄) ΠΑΟΝΕ - - -
2016-2017 (β΄) ΑΠΣ Αχιλλέας Τριανδρίας - - -
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Χρήστος Γιώργης, δήλωσε τα εξής:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνισθώ σε μία ιστορική ομάδα σαν την Καστοριά. Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχω προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και νοιώθω ότι βρίσκομαι χρόνια σε αυτή. Θεωρώ ότι η Καστοριά θα έχει μία αξιοπρεπή πορεία, στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κάτι που θα έλθει σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα".
Χρήστο, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.
Η Καστοριά απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιάννη Πετσώνη.
Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Πετσώνη, για την περίοδο 2017-2018.
O Γιάννης Πετσώνης, είναι γεννημένος στις 22/11/1999, στην Καστοριά, έχει ύψος 1.85m και βάρος 70 Kgr και αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του τερματοφύλακα. Ο Γιάννης Πετσώνης ευελπιστεί να συνεχίσει την παράδοση, που έχει η οικογένεια του στην ομάδα, αφού ο πατέρας του Δημήτρης Πετσώνης, υπήρξε, κατά το παρελθόν, “φύλακας-άγγελος” της εστίας της Καστοριάς, για αρκετά χρόνια.
Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Γιάννη Πετσώνη:
Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ
2014-2015 Γράμμος Μαυροχωρίου - - -
2015-2017 Κρόνος Μανιάκων - - -
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Γιάννης Πετσώνης, δήλωσε τα εξής:
"Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ένα όνειρο που είχα από παιδί να παίξω σε αυτή την ομάδα, έγινε πραγματικότητα. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, η δουλειά που γίνεται εξαιρετική και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά να είναι η αρχή για να έλθουν καλύτερες μέρες για την Καστοριά και να ανεβεί όσο το δυνατό ψηλότερα, γιατί η Γ΄ Εθνική είναι μικρή κατηγορία για αυτή. Για να γίνει όμως αυτό θέλουμε τον κόσμο της Καστοριάς, να σταθεί δίπλα μας και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη σε αυτή μας την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Καστοριάς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, για να τους δικαιώσω".
Γιάννη, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.
Η Καστοριά απέκτησε τον Βαγγέλη Σαββόπουλο, δανεικό για ένα (1) χρόνο από τον Α. Σ. Νταηλάκη.
Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Σαββόπουλο, για την περίοδο 2017-2018.
O Βαγγέλης Σαββόπουλος, είναι γεννημένος στις 03/04/1999, στην Καστοριά, έχει ύψος 1.82m και βάρος 66 Kgr και αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του ακραίου επιθετικού. Είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Α. Σ. Νταηλάκη, τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια, από την οποία έρχεται με υποσχετική ενός έτους, στην Καστοριά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Σαββόπουλος είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, του Τάκη Σαββόπουλου.
Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Βαγγέλη Σαββόπουλου:
Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ
2013-2017 Α. Σ. Νταηλάκη - - -
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Βαγγέλης Σαββόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Νοιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στην Καστοριά και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας, όπως είναι Καστοριά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δεν με αγχώνει το ότι ο πατέρας μου υπήρξε στέλεχος αυτής της ομάδας, πριν από πολλά χρόνια, απλά θέλω να τιμήσω κι εγώ με τη σειρά μου, τη φανέλα της Καστοριάς, όπως την τίμησε κι εκείνος. Το κλίμα είναι άριστο, η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύω ότι η Καστοριά θα πετύχει στον στόχο της, στην Γ΄ Εθνική, που δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή της στην κατηγορία".
Βαγγέλη, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.
Η Καστοριά πήρε δανεικό τον Στέργιο Πατσίκα, για ένα χρόνο, από τον Α.Ο. Κάστωρ.
Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέργιο Πατσίκα, για την περίοδο 2017-2018.
O Στέργιος Πατσίκας, είναι γεννημένος στις 25/01/2000, στην Καστοριά κι έχει ύψος 1.80m και βάρος 70 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία, τόσο σαν αμυντικός, όσο και στη μεσαία γραμμή. Ο Στέργιος Πατσίκας είναι γέννημα-θρέμμα του ΑΟ Κάστωρ, αφού από ηλικία 6 ετών γράφτηκε στην Ακαδημία του συλλόγου, συμμετέχοντας σε όλα της τα στάδια (προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό, παιδικό και ανδρών). Αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην Ανδρική Ομάδα του Α. Ο Κάστωρ (Α' Κατηγορία Καστοριάς), η οποία και είναι μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου, εξ’ ου και η μετακίνηση του στην ομάδα του Περιστερίου (Κ17), την περίοδο 2015-2017. Επίσης ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Καστοριάς. Στην Καστοριά παραχωρήθηκε δανεικός για ένα (1) χρόνο.
Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Στέργιου Πατσίκα:
Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ
2006-2013 Α. Ο. Κάστωρ - - -
2013-2015 Α.Ο. Κάστωρ Τοπικό - -
2015-2017 ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών Κ17 - - -
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Στέργιος Πατσίκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήλθα στην Καστοριά. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και τα πράγματα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Θεωρώ ότι γίνεται από όλους μας μία πολύ καλή προσπάθεια και πιστεύω, ότι περνώντας ο καιρός, η ομάδα θα μπορεί να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να έχει μία καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική.".
Στέργιο, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.
Παρελθόν ο Πέτρος Γιαρμάς από την Καστοριά.
Παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Πέτρος Γιαρμάς από την Καστοριά. Ο Γιαρμάς εξέφρασε την επιθυμία του, εδώ και αρκετό καιρό, για να φύγει από την ομάδα και η διοίκηση υλοποίησε σήμερα το σχετικό του αίτημα.
Η διοίκηση του Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" ευχαριστεί τον Πέτρο Γιαρμά για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία, για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας
Δυνατό τεστ εντός έδρας, της Καστοριάς, με τον Αλμωπό Αριδαίας, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017.
Ένα δυνατό τεστ με τον Αλμωπό Αριδαίας θα δώσει η Καστοριά, στα πλαίσια των φιλικών παιχνιδιών που δίνει η ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της.
Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, στις 17.30, στο Ο.Α.Κ.Α Δήμου Καστοριάς και ο Διονύσης Λίτσκας θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρουσιάζεται, φέτος, ιδιαίτερα ενισχυμένος.
Με τα χρώματα της Καστοριάς θα αγωνισθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Astrauskas, ο οποίος αναμένεται να "πατήσει" Ελλάδα, αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 (αργά το απόγευμα) και να τεθεί το Σάββατο, στην διάθεση του Διονύση Λίτσκα.