Αρχική

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΤΙΤΕΛΗ

 

Ο σχεδιασμός της ομάδας του Γυμναστικού έχει ήδη ξεκινήσει. Το Μ. Σάββατο σε προγραμματισμένη συνάντηση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Παφίλης μαζί με το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ. Τσιόπουλο συναντήθηκαν με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τιτέλη και τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά οι στόχοι για τη νέα περίοδο σε μια ομάδα που θέλει να έχει μέλλον πρέπει να τίθενται πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη αφού ο Γυμναστικός η μεγαλύτερη ομάδα βόλεϊ της Κοζάνης δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ουραγός των εξελίξεων. Ο Γυμναστικός οφείλει να διαμορφώνει τις εξελίξεις για να μπορεί να τις καθορίζει και οι παρεμβάσεις του να γίνονται μέσα από τη λειτουργία των θεσμών.

Στη συνάντηση των τριών ανδρών που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκε φυσικά η πορεία των διαφόρων τμημάτων για τη χρονιά που τελειώνει αν και για κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα ακόμα κι όταν μιλάμε για πορεία ομάδων υπάρχουν λογικές αιτίες που εξηγούν τις εμφανίσεις. Αυτές τις απαντήσεις-το ταμείο δηλαδή- θα γίνει από το Σύλλογο όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η χρονιά. Η συνάντηση όμως με τον προπονητή έγινε στα πλαίσια των αλλαγών που πρέπει να γίνουν σε τομείς όπου εντοπίσθηκαν αδυναμίες και να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα. Από την πλευρά του ο Δ.Τιτέλης αισθάνεται και δικαίως υπερήφανος για τις αθλήτριες που έχει βγάλει η ομάδα του όσα χρόνια αυτός τις προπονεί και για τις αθλήτριες του Γυμναστικού που καλούνται στις εθνικές ομάδες αφού μέσω αυτών των κλήσεων φαίνεται και η δουλειά του προπονητή.

Συζητήθηκαν επίσης διάφορα θέματα και σε κάποια από αυτά πάρθηκαν και οριστικές αποφάσεις. Εν συνεχεία συζητήθηκαν πρακτικά θέματα (όπως το γηπεδικό, οι ώρες προπονήσεων, αφού όπως είπε ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, η Διοίκησή του θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρει καλύτερες και περισσότερο βολικές ώρες κατά την ερχόμενη περίοδο αλλά συζητήθηκε και η εξεύρεση εξεύρεση οικονομικών πόρων, κ.α.). Τέλος - όπως είναι φυσικό - συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με το ρόστερ της ομάδας όπου και εκεί συζητήθηκαν οι τρόποι ενίσχυσης του δυναμικού του Συλλόγου, για τις αποχωρήσεις που θα γίνουν αναγκαστικά αφού κάποια κορίτσια θα φύγουν για σπουδές κλπ., με δεσμεύσεις από πλευράς της διοίκησης να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις σε συνεργασία με τον προπονητή για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του συλλόγου. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού για τα τέλη Ιουνίου. Από την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της με όλους τους εμπλεκόμενους στην αναδιάρθρωση του Συλλόγου.