Αρχική

Συμμετοχή των “Δελφινιών ” στο 3ο SWIMMING CUP DODONI – IOANNINA

Στις 23-24 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων το 3ο SWIMMING CUP DODONIIOANNINA που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Η ομάδα των Δελφινιών συμμετείχε με 40 αθλητές προαγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας, σε μια αγωνιστική ημέρα το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και παρόλα αυτά κατάφερε να συγκεντρώσει 21 χρυσά μετάλλια,14 αργυρά και 12 χάλκινα και πέτυχε ανάμεσα σε άλλες 17 ομάδες απ΄όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν και τις δύο μέρες των αγώνων, να καταλάβει την δεύτερη θέση ομαδικής κατάταξης πίσω από τον Ποσειδώνα Ιωαννίνων με διαφορά ενός μόνου μεταλλίου. Το γεγονός αυτό μαζί με την συνολική σχεδόν ατομική βελτίωση όλων των αθλητών μας χαροποιεί ιδιαιτέρως τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο των Δελφινιών. Επίσης επιβραβεύονται οι προσπάθειες των αθλητών μας λαμβάνοντας τις συγκεκριμένες αυτές διακρίσεις και αναπτερώνεται το ηθικό τους, ώστε να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο στον όμορφο χώρο του αθλητισμού.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας είναι στις 7-8 Μαρτίου 2015 στην Θεσσαλονίκη όπου διοργανώνεται το χειμερινό πρωτάθλημα κλασικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδος Προαγωνιστικών κατηγοριών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος όπου ελπίζουμε για μια εξίσου καλή εμφάνιση όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει τα Δελφίνια Πτολεμαϊδας.

delfinia