Αρχική

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ

 

Φωτογραφίες: Μαρία Παπαχαντζή

Για τους  ωραίους γονείς  που δεν έχασαν αγώνα εντός και εκτός έδρας της ομάδας των Παγκορασίδων, αλλά και τους συγγενείς των αθλητριών του τμήματος που βρέθηκαν γι ακόμα μία φορά κοντά στην ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος την Κυριακή 14 Μαϊου 2017, έχουμε να πούμε  μία κουβέντα:

Όσο βλέπουμε ολόκληρες οικογένειες να μετακινούνται για να στηρίξουν όχι μόνο τη θυγατέρα τους που αγωνίζεται αλλά και τις συναθλήτριές της και την προπονήτρια,  μόνο και μόνο για να είναι κοντά στην ομάδα σε όλα τα γήπεδα της Δυτικής Μακεδονίας όπου αγωνίστηκε ο Γυμναστικός λέμε και στους εαυτούς μας, ότι,  εντέλει, αξίζει ο κόπος, όχι μόνο γι αυτούς τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες και μέσα από αυτή τη στήριξη βελτιώνονται  και οι αθλήτριες,  αλλά και γιατί αυτή η ανταπόδοση είναι κάτι μαγικό είναι ο λόγος που αξίζει να παλεύουμε γι αυτή την ομάδα και τώρα και πάντα.

*Αυτοί οι γονείς έγιναν μια παρέα μέσα από τις αγωνίες, τις πίκρες, τα κλάματα, τα χαμόγελα, τις χαρές και τις λύπες που πηγάζουν από παιχνίδια πρωταθλημάτων κάθε κατηγορίας. Ειδικά οι γονείς του τμήματος Παγκορασίδων έδειξαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους μεγάλη στήριξη και στην Βάσω Παγούνη που ήταν η προπονήτρια του τμήματος και που μαζί με τις κόρες τους πέτυχαν όσα πέτυχαν σε μια χρονιά που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

*Ένας από αυτούς τους γονείς είναι και ο πατέρας της Βάϊας  Καλημέρη ο κ. Σάκης που έχει σαν χόμπι τη φωτογραφία και που πήρε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι με την Αιανή να φέρει μαζί του φωτογράφο που έβγαλε βίντεο με πολλές προσωπικές στιγμές από το παιχνίδι, ένα βίντεο που θα μοιραστεί σε όλες τις αθλήτριες και που θα κρατάει ζωντανή την ανάμνηση στις αθλήτριες αυτές που θα συνεχίσουν από το Σεπτέμβριο σε άλλα πρωταθλήματα. Εύγε στον κ. Καλημέρη για την πρωτοβουλία του αυτή που επιβεβαιώνει το δέσιμο που υπάρχει στο τμήμα της Βάσως Παγούνη.

*Η Κυριακή όμως μετά το παιχνίδι είχε και άλλα, για την ακρίβεια τα είχε όλα. Κλάματα, συγκίνηση, αγκαλιές και φιλιά από τις αθλήτριες προς την προπονήτριά τους και το αντίστροφο…είχε και ανθοδέσμη που πρόσφεραν τα κορίτσια στη Βάσω Παγούνη μια που από το Σεπτέμβρη ανεβαίνουν επίπεδο και η αλήθεια είναι όπως λένε ότι πέρασαν μια χρονιά υπέροχη.

*Η Κυριακή επίσης είχε  και  κερασάκι…ή μάλλον είχε τούρτα με κερασάκι,  αφού η Ματίνα Σιμιτσή είχα τα γενέθλιά της –έγινε 15 χρονών- και πώς αλλιώς να δείξουν όλες οι υπόλοιπες κοπέλες τη χαρά τους από το να της κάνουν μια ευχάριστη έκπληξη προσφέροντάς της  μια τούρτα. Τα κεράκια τα έσβησε η αθλήτριά μας και σε κάποια μάγουλα εκτός από τα χαμόγελα είδαμε και δάκρυα. Χρόνια πολλά και από εμάς στην αθλήτρια Ματίνα να είναι γερή και να τη χαίρονται και όλοι οι δικοί της.

*Επίσης έχουμε να πούμε ότι τα καλύτερα έρχονται, κοιτάμε μπροστά, αλλά, παράλληλα θέλουμε να είμαστε και ακόμα καλύτεροι ανεξάρτητα από το πώς ονομάζεται το κάθε τμήμα του Συλλόγου. Είμαστε μόνοι μας, το γνωρίζουμε , αλλά, έτσι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και με τις κατάλληλες κινήσεις και το άσβεστο ενδιαφέρον των γονιών, των φιλάθλων και των χορηγών  μας,  με βάση εκκίνησης τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, θα γίνουμε ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ σε όλα τα επίπεδα.