Αρχική

Στη δράση… Μακεδονικός και Κοζάνη 2004

makedonikos1 makedonikos1Διακοπές τέρμα για τους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, οι οποίοι απόγευμα της Δευτέρας μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν.

Την πρώτη τους συγκέντρωση και προπόνηση έκαναν τη Δευτέρα οι παίκτες του Μακεδονικού  στο στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης.

Μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση καλωσόρισαν παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα. Κατόπιν ακολούθησε ομιλία του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Παπακώστα , όπου αναφέρθηκε στο τρόπο λειτουργίας του τμήματος και τους στόχους του Μακεδονικού  που δεν είναι άλλοι από το καλό ποδόσφαιρο και η πρώτη τετράδα..

Οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, παλιοί και νέοι, αφού φόρεσαν τις νέες τους εμφανίσεις προπόνησης πάτησαν χόρτο για την πρώτη προπόνηση  που περιείχε ασκήσεις τακτικής με μπάλα τρέξιμο, και έκλεισε με οικογενειακό διπλό.

Ξεκίνησε και η Κοζάνη 2004

Με μεγάλη διάθεση και πίστη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση και της Κοζάνης 2004. Οι διακοπές του καλοκαιριού τελείωσαν για τους νεαρούς παίκτες  της Κοζάνης  2004 που ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το απόγευμα, όπου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Σάββα Σταφυλλίδη.