Αρχική

Στην Παλιά Καστανιά Σερβίων το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αιωροπτερισμού 5Ξεκινούν το Σάββατο 22 Αυγούστου οι ΄΄πτήσεις΄΄ των αιωροπτεριστών που θα συμμετάσχουν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού «ΣΕΡΒΙΑ OPEN 2015».

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αιωροπτερισμού 1Η Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα φιλοξενήσει και φέτος, για 10η συνεχόμενη χρονιά, τους αγώνες που θα αναδείξουν τους καλύτερους έλληνες αιωροπτεριστές ενώ το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και σε ξένους αθλητές. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον περασμένο Ιούλιο αναβλήθηκε όμως λόγω των έκτακτων καταστάσεων στην οικονομία της χώρας. 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αιωροπτερισμού 2Διοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, την Τοπική Κοινότητα και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς, θα διεξαχθεί το διάστημα 22 έως 29 Αυγούστου Ιουλίου και αναμένεται να προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες (Λίμνη Πολυφύτου, Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, Πιέρια) σε όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την πίστα απογείωσης που βρίσκεται κοντά στην Παλιά Καστανιά ή από πιο χαμηλά στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αιωροπτερισμού 3

 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αιωροπτερισμού 4

22-28 Αυγούστου – Καθημερινό Πρόγραμμα

12.30-19.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος

29 Αυγούστου – Τελευταία Αγωνιστική

12.30-18.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος

21.30 – Απονομή Επάθλων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παλιάς Καστανιάς