Αρχική

Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Εθνικού Κοζάνης | φωτο

Έγινε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός του συλλόγου το περασμένο Σάββατο.Σε μια σεμνή και όμορφη μικρή εκδήλωση στην αρχή της γιορτής, τιμήθηκαν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Δοκολιανίδης Μανώλης με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας, για την πολύτιμη προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια. Τιμητικός έπαινος απονεμήθηκε και στις αθλήτριες του Εθνικού για την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ιωαννίδης, πολλοί γονείς και αθλήτριες, αλλά και νέοι υποστηρικτές και φίλοι της ομάδας.Σαν μια αγαπημένη οικογένεια, όλοι μαζί έφαγαν, ήπιαν και γλέντησαν με χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δυστυχώς διάφορες υποχρεώσεις και άλλες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα την ίδια βραδιά, έκαναν αδύνατη την παρουσία περισσότερων παλαίμαχων αθλητριών που θα θέλαμε πολύ να δώσουν το παρόν, ως η ζωντανή και ένδοξη ιστορία της ομάδας.Η διοίκηση του συλλόγου σχεδιάζει όμως μια άλλου τύπου εκδήλωση έκπληξη, με επίκεντρο τις παλιότερες αθλήτριες.

Ευχαριστούμε όλους που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και ελπίζουμε να έμειναν ευχαριστημένοι και να διασκέδασαν. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της λαχειοφόρου και όλους όσους βοήθησαν για το όμορφο αποτέλεσμα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για άλλες όμορφες εκδηλώσεις και ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!!!

 Εθνικός Κοζάνης