Αρχική

Σε... επιφυλακή οι Λαρισαίοι

Οι Λαρισαίοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο Βορρά και δεν θέλουν να πέσουν από εκεί. Κι αν για τον Φοίνικα η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Άργος Ορεστικό μπορεί να χαρακτηριστεί ως βατή, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον Αστέρα Λάρισας, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα του ΒΑΟ. Οι νεοφώτιστοι έχουν ξεκινήσει δυνατά στο πρωτάθλημα και σίγουρα το "διπλό" στην έδρα τους δεν πρόκειται να είναι εύκολη υπόθεση για την ομάδα της Λάρισας.

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να διεξαχθεί και στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, εκεί όπου ο Αργοναύτης υποδέχεται τους Διόσκουρους σε μία μάχη με φόντο… την πρώτη θέση. Οι δύο μονομάχοι έχουν το απόλυτο των βαθμών (4) και θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους παραμένοντας σε τροχιά ανόδου.

Το πρόγραμμα:Αγ. Θωμά Λάρ. (18:00) Φοίνιξ Λάρισας - Άργος Ορεστικό (Παπαγεωργίου - Παπαδόπουλος)ΔΑΚ Καλαμαριάς (18:00) Αργοναύτης - Διόσκουροι (Αγορογιάννης - Φακίτσας)ΔΑΚ Κοζάνης (18:00) Ηρακλής Κοζάνης - Αριδαία (Πιτσίλκας - Δότα)ΒΑΟ (18:00) ΒΑΟ - Αστέρας Λάρισας (Κατωτικίδης - Παπανικολάου)ΔΑΚ Κιλκίς (18:00) Αετός Κιλκίς - Τιτάνες Δράμας (Πολυχρονιάδης - Ταξιλταρίδης)ΔΑΚ Γρεβενών (18:00) Πρωτέας Γρεβενών - Ιωάννινα (Σιταρίδης - Γκέκας)

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες): Αστέρας Λάρισας 4, Φοίνιξ Λάρισας 4, Αργοναύτης 4, Διόσκουροι 4, Αριδαία 3, Ηρακλής Κοζάνης 3, Τιτάνες Παλαμά 3, ΒΑΟ 3, Άργος Ορεστικό 2, ΑΓΣ Ιωαννίνων 2, Πρωτέας Γρεβενών 2, Αετός Κιλκίς 2.