Αρχική

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η: 5ου Αγώνα Δρόμου Βουνού στην Άνω Μηλιά Πιερίας

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας διοργανώνουν, για πέμπτη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, « Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» στην Άνω Μηλιά. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών .
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7/2015 ώρα εκκίνησης 11.00πμ
2. ΤΟΠΟΣ: ΑΝΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:


- Δρόμος Βουνού 16.300 μέτρων για αθλητές βετεράνους καθώς και ανεξάρτητους αθλούμενους Άνδρες και Γυναίκες.
για Αγόρια και Κορίτσια 8-12 ετών .
- Δρόμος Βουνού 1.150 μέτρων
4. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ως αφετηρία και ο τερματισμός , ορίζεται ο χώρος μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Άνω Μηλιά Πιερίας . Η διαδρομή είναι κυκλική. Ο αγώνας περιλαμβάνει περίπου 1.500 μέτρα ασφαλτοστρωμένο δρόμο, 3.300 μέτρα διαμορφωμένα μονοπάτια και τα υπόλοιπα 11.500 μέτρα δασικούς δρόμους ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Η αφετηρία είναι σε υψόμετρο 950 μέτρων και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1450 μέτρα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν τρεις σταθμοί εφοδιασμού με νερό και τρεις φυσικές πηγές.
5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 16.300 μ. έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών. Για τον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2003 έως το 2007.
6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 στο email: [email protected] ( να αναφέρεται απαραίτητα η ημερομηνία γέννησης). Για τα παιδιά η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι την Κυριακή 19/7 10πμ στη Γραμματεία του Αγώνα.
7. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρχει συμβολική συνδρομή 5€ υπέρ του διοργανωτή Συλλόγου. Τα χρήματα θα διατεθούν για την βελτίωση και επέκταση των μονοπατιών και θα εισπράττετε κατά την ώρα παραλαβής του νούμερου. Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.
8.ΕΠΑΘΛΑ: Στο σημείο τερματισμού σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν μετάλλια, διπλώματα και σχετικό αναμνηστικό δώρο.
Κύπελλα: Θα δοθούν στους πρώτους κάθε κατηγορίας ενηλίκων (άνδρες-γυναίκες) καθώς και στον μεγαλύτερο ηλικιακά συμμετέχοντα . Επίσης θα προσφερθεί και πακέτο μικρογεύματος.
9. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών-τριών.
10. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση θα υπογράφεται απο κάθε δρομέα κατα την παράδοση του αριθμού συμμετοχής. Τα παιδιά δηλώνονται και θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων τους .
11. Στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός καθώς και ομάδα διάσωσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποστήριξη του Αγώνα.
12.Τεχνικός Υπεύθυνος του Αγώνα ορίζεται ο κ. Βαρυτιμίδης Χάρης (τηλ.6972883096), ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας και στον οποίο, θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι , πριν και κατά την ημέρα των αγώνων, για κάθε Τεχνικό θέμα.
Για τον Εκπολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο της Άνω Μηλιάς Πιερίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας –Ημαθίας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιάννης Πούλιος
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος Διαμαντόπουλος
Θέση : Άνω Μηλιά Πιερίας
Επικοινωνία : Βαρυτιμίδης Χάρης (τηλ.6972883096)