Αρχική

Πυρσός Γρεβενών: Παλεύει για Τσαπέτα

Αισιόδοξοι στα Γρεβενά ότι θα ντύσουν στα πράσινα τον 22χρονο Αργεντινό αμυντικό χαφ (έπαιζε στη Β΄ κατηγορία της πατρίδας του με την Έβερτον, κατέχει ισπανικό διαβατήριο), όταν ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα. Ανανέωσε ο Μ. Ιωαννίδης.


Δυο Αργεντινούς μέσους προσπαθεί να φέρει στα Γρεβενά τις τελευταίες μέρες ο Πυρσός ως γνωστόν και ο ένας από τους δυο είναι ο Ματίας Τσαπέτα (ο άλλος είναι επιτελικός χαφ). Πρόκειται για 22χρονο αμυντικό χαφ, που συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις και φιλοδοξεί να κάνει το άλμα στην Ευρώπη, βλέποντας τους πράσινους ως σκαλοπάτι για κάτι μεγαλύτερο. Ο Τσαπέτα (φωτο), που έπαιζε στη Β΄ Αργεντινής με την Έβερτον, τα έχει βρει στο οικονομικό με τη διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη (όπως και ο συμπατριώτης του) και αν κυλήσουν θετικά κάποια γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα στην επικοινωνία με τις ομοσπονδίες (έχει και ισπανικό διαβατήριο), θα τεθεί στη διάθεση του Πέτρου Τσούκλη.
Την ίδια στιγμή, ακόμα ένας παίκτης συμφώνησε να ανανεώσει. Ο λόγος για τον 37χρονο μέσο, Μάκη Ιωαννίδη, που είναι πολύ πιθανό να αξιοποιηθεί παράλληλα και στο πόστο του βοηθού για τον Τσούκλη στο τεχνικό τιμ.