Αρχική

Πυρσός Γρεβενών: Πακέτο με Τραυλό-Κουτσομήτρο

Αποκαλυπτικός στο dokari.gr ο πρόεδρος των πράσινων Δημήτρης Πατσιούρης, μιλώντας για τη σωτηρία, την παραμονή του αλλά και εκείνη του Π. Τσούκλη, τους ψηλότερους στόχους που θα μπουν του χρόνου, όπως και τα δυο πρώτα μεταγραφικά «χτυπήματα».
Ανακούφιση και δικαίωση είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα στον Πυρσό Γρεβενών, μετά την εξασφάλιση της σωτηρίας. Το διπλό στην έδρα της Δόξας Κρανούλας (2-3) σήμανε τον τερματισμό των πράσινων στην πρώτη εξάδα, με τον πρόεδρο Δημήτρη Πατσιούρη (φωτό κάτω) να κάνει το ταμείο στο dokari.gr: 

«Μετείχαμε σε έναν όμιλο με τη Λάρισα, που ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Όλοι παλεύαμε λοιπόν για τη σωτηρία, κακά τα ψέματα, καθώς έπεφταν οι μισοί. Κάναμε καλό ξεκίνημα, μετά είχαμε ατυχή αποτελέσματα, κυρίως ισοπαλίες εντός, αλλάζοντας προπονητές. Πριν το ματς με τη Λάρισα, που κερδίσαμε στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο, όλοι μας είχαν υποβιβασμένους, αφού μας περίμενε δύσκολο πρόγραμμα. Εμείς τους διαψεύσαμε όλους. Είχαμε γενικά καλή πορεία, πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο θα έλεγα, ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε ότι μπήκαμε αργά στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα και σε αντίξοες συνθήκες αβεβαιότητας. Άρα στο τέλος μένει γλυκιά γεύση». «Φυσικά και φοβηθήκαμε»
Για να συνεχίσει ο Πατσιούρης: «Εννοείται ότι φοβηθήκαμε για τον υποβιβασμό σε αρκετές καμπές του πρωταθλήματος, μετά από κάποιες αποτυχίες με Καμπανιακό, Τσαριτσάνη και Πεντάλοφο εντός, αλλά ειδικά μετά την ήττα του β΄ γύρου στη Φιλιππιάδα. Όλα έδειχναν μαύρα τότε. Ωστόσο, κάναμε μια μεγάλη υπερπροσπάθεια, που μας δικαίωσε, αξίζαμε να σωθούμε».
«Ίσως η ευκαιρία μας»Όσο για τους στόχους: «Καταρχήν να πω ότι θα μείνουμε στην ομάδα. Εννοώ εγώ και η υπάρχουσα διοίκηση και ο προπονητής Πέτρος Τσούκλης. Δεν κάναμε τέτοιο αγώνα για να αποχωρήσουμε. Του χρόνου ο πήχης για τον Πυρσό μπαίνει ψηλότερα, αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες. Δεν αρκεί η σωτηρία. Θα κάνουμε πιο ανταγωνιστική ομάδα και ίσως είναι η ευκαιρία μας. Να ανέβουμε είτε του χρόνου, είτε του... παραχρόνου, αν πρέπει πρώτα να «ψηθούμε» καλύτερα στην κατηγορία. Αν λείπει πάντως ένα μεγαθήριο, τύπου Λάρισας, θα το παλέψουμε με αξιώσεις».
«Ποιοτική αναβάθμιση»Για να καταλήξει ο ισχυρός άνδρας του Πυρσού: «Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα κρατήσει όσους θέλει από φέτος. Περίπου αναλογικά θα μείνουν οι μισοί και θα έρθουν άλλοι τόσοι, για να αναβαθμιστούμε ποιοτικά. Ήδη συζητάμε για μεταγραφές και μπορώ να πω ότι κλείσαμε δυο παίκτες, που έπαιξαν και παλιά στην ομάδα. Σίγουρος είναι ο 34χρονος επιθετικός, Γιώργος Κουτσομήτρος, που έπαιζε στην Γαλατινή, ενώ προφορική συμφωνία υπάρχει και με τον 28χρονο αριστερό μπακ, Νίκο Τραυλό (φωτό επάνω), που την τελευταία τετραετία έπαιξε στην Κοζάνη (σ.σ. ακόμα έχει αγωνιστεί σε Ερασιτέχνες Παναθηναϊκού, Λαμία, Ανδρούτσο Γραβιάς, Πλατανιά Χανίων και στον Πυρσό ενάμισι χρόνο, γυρνώντας μετά από μια εξαετία)».
Τέλος, οι προπονήσεις για τα Γρεβενά θα ολοκληρωθούν στο τέλος Μαΐου, ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν ένα-δυο φιλικά (ίσως για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ενδεχομένως με αντιπάλους μεγαλύτερης κατηγορίας).