Αρχική

Πυρσός Γρεβενών: Μπαράζ συμφωνιών .. Μαζικές ανανεώσεις

Μπαράζ συμφωνιών από το υπάρχον ρόστερ για τους πράσινους, που «έδεσαν» πέντε βασικά στελέχη και συγκεκριμένα τους Δούμα (επιθετικός), Μπόλο (αριστερό μπακ), Γρ. Κοσμίδη (τερματοφύλακας), Χαραλαμπίδη και Κοτσαντίσογλου (μέσοι). Νέοι μεταγραφικοί στόχοι.
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του Πυρσού Γρεβενών, αφού άρχισε ο κύκλος των ανανεώσεων με παίκτες του περσινού «κορμού».

Ο πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης και οι συνεργάτες του φωνάζουν έναν-ένα τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν ο Πέτρος Τσούκλης και δίνουν ξανά τα χέρια για νέα συνεργασία. Η αρχή έγινε με τον έμπειρο επιθετικό και αρχηγό, Ηλία Δούμα (φωτό πάνω), με τη... σημαία να παραμένει στον «ιστό» της. Επίσης, συμφώνησαν και τρεις ακόμα Γρεβενιώτες στην καταγωγή, οι νεαροί μέσοι Άγγελος Κοτσαντίσογλου και Θοδωρής Χαραλαμπίδης, όπως και ο έμπειρος αριστερός μπακ, Κώστας Μπόλος. Το... κύμα παραμονής «έκλεισε» με τον Καστοριανό τερματοφύλακα, Γρηγόρη Κοσμίδη (φωτό κάτω), που ήρθε το δεύτερο γύρο και βοήθησε τα μέγιστα με την παρουσία του στη σωτηρία. Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι συζητήσεις για ανανεώσεις και αποχωρήσεις και οι εκκρεμότητες είναι αρκετές για βασικά στελέχη (όπως οι Αθανασιάδης, Σκέντος, Σικαλόπουλος, Γκέτσιος, Π. Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Θεοχαράκης, Καραγκούνης, Ιωαννίδης, Κυριακίδης κ.α.). Νέοι στόχοι για ενίσχυση Στα μεταγραφικά, οι πράσινοι συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τους επιθετικούς, Χρήστο Παναγιωτόπουλο και Θανάση Σαλταπίδα, ενώ ενδιαφέρον προέκυψε και για δυο παίκτες του Κάστορα, τους οποίους γνωρίζει από... πρώτο χέρι ο Τσούκλης. Ο λόγος για τον υψηλόσωμο στόπερ, Φάνη Μήνο και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, Νίκο Τζιώτζη, οι οποίοι όμως απασχολούν και άλλες ομάδες (ο δεύτερος πιθανότατα την Καστοριά). Επίσης, στο στόχαστρο φέρονται να έχουν μπει και δυο παίκτες της Κοζάνης (εκτός από τον Τραυλό που αναμένεται να «κλείσει»), οι μεσοαμυντικοί Δημήτρης Ταφαρλής και Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, οι οποίοι επίσης απασχολούν και άλλες ομάδες και τίποτα συνεπώς δεν θεωρείται δεδομένο. Τέλος, ο Πυρσός ψάχνεται στο μεταγραφικό παζάρι για μια-δυο κινήσεις που πραγματικά θα προκαλέσουν αίσθηση.