Αρχική

Πρωτάκουστη απόφαση του Δήμου Κοζάνης ( ΟΑΠΝ )

Έξω φρενών είναι  ο αθλητικός ποδοσφαιρικός κόσμος μετά και την τελευταία απόφαση του ΟΑΠΝ
Πλήθος τηλεφωνημάτων δέχθηκε η σελίδα μας από φιλάθλους γονείς και αθλητές για να δηλώσουν την θλίψη την αγωνία αλλά και την αγανάκτησή τους μετά και  την τελευταία απόφαση που πήρε ο Οργανισμός αθλητισμού πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης.


Συγκεκριμένα:
Την Τετάρτη 22/10 αρχίζει το πρωτάθλημα των μικτών ΕΠΣ νέων και παίδων ... Όπως μας έγινε γνωστό η ΕΠΣ Κοζάνης ζήτησε από τον οργανισμό για τους αγώνες της με τις αντίστοιχες ομάδες  των Γρεβενών να χρησιμοποιήσει σαν έδρα στην πρεμιέρα το ΔΑΚ Κοζάνης .
Η απάντηση από τον οργανισμό που εξόργισε όλους ήταν οτι για να χρησιμοποιήσετε το ΔΑΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να μας καταβληθεί το ποσό των 120 ευρώ !!!!Να σημειώσουμε πως δεν πρόκειται  για κάποιον απλά  αθλητικό σύλλογο αλλά για την "Εθνική" ομάδα του νομού Κοζάνης  Δεν γνωρίζουμε ποιοί συμβούλεψαν την πρόέδρο κα Φτάκα  για να πάρει την απόφαση αυτή αλλά είμαστε σε θέση να ξέρουμε ε ότι οι μικτές ομάδες κάθε αθλήματος είναι οι καθρέπτες του νομού και σίγουρα χρήζουν άλλης μεταχείρισης. Εκτός κι αν εκεί ψηλά στα γραφεία του ΟΑΠΝ  δεν τους πολύ ενδιαφέρει η προβολή του νομού μας παρά  μόνο το πως θα μαζέψουν ευρώ στα ταμεία από τις ήδη ματωμένες οικονομικά  ενώσεις και ομάδες ..ΥΓ. Όπως μας έγινε γνωστό στους αγώνες αυτούς η ΕΠΣΚοζάνης ενώ έχει το δικαίωμα από την ΕΠΟ να εκδόσει εισιτήρια για να εισράξει κάποιο ποσό  δεν τον κάνει . Άρα δεν υπάρχουν έσοδα ..