Αρχική

Προκήρυξη μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Η Ε.Π.Ο. έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. για άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα (μπαράζ) θα διεξαχθεί σε 14 ομίλους των 4 ομάδων ο καθένας και οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου θα ανέλθουν στη Γ΄ Εθνική . Αν κάποια ομάδα που ανέλθει , δε δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική 2016-2017 , δεν αναπληρώνεται σε καμμία περίπτωση από άλλη ομάδα του ομίλου.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει την Πέμπτη 31/03/2016 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Ο. και η έναρξη των αγώνων ορίστηκε για την Κυριακή 15/05/2016 (1η αγωνιστική) .

Οι Ε.Π.Σ. πρέπει να γνωρίσουν εγγράφως στην Ε.Π.Ο. τις πρωταθλήτριες ομάδες τους και αυτές να δηλώσουν συμμετοχή με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Πέμπτη 28/04/2016.

Να τονιστεί ότι στους αγώνες δεν υπάρχει κανένα όριο ηλικίας για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών .

Τέλος αν η Κυπελλούχος ομάδα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ( η οποία από φέτος ανέρχεται αυτομάτως στη Γ΄ Εθνική) , είναι και πρωταθλήτρια της οικείας Ε.Π.Σ. , δε θα συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ ανόδου και οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν με 3 ομάδες .