Αρχική

Πολυνείκης Καλαμάρας: Αν έπαιζα ψύχραιμα θα έπαιρνα την πρωτιά

 Αν έπαιζα ψύχραιμα θα έπαιρνα την πρωτιά
Άλλη μία καλή εμφάνιση από τον ελπιδοφόρο πυγμάχο που πήρε την δεύτερη θέση στα Λεμέσια, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί πως η κατάκτηση της πρώτης θέσης ήταν εφικτή.
« Στον τελικό ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά αλλά δεν μπήκα το ίδιο καλά στο ματς. Έπαιζα πολύ ανοιχτά. Αν έπαιζα ψύχραιμα θα τα πήγαινα καλύτερα. Έβλεπα πως ο αντίπαλος δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Θα μπορούσα να κερδίσω. Σημασία έχει πως κέρδισα άλλη μία σημαντική εμπειρία», ανέφερε αρχικά ο Πολυνείκης Καλαμάρας που μας αποκαλύπτει τα σχέδια του.

« Τον Αύγουστο έχω το πρωτάθλημα Πανευρωπαϊκής Ένωσης και τον Σεπτέμβριο έχω την Πανεπιστημιάδα. Κύριος στόχος είναι να προσαρμοστώ στην κατηγορία και από την νέα σεζόν να χτυπήσω καλύτερες διακρίσεις», τόνισε ο διεθνής πυγμάχος που για το τέλος έστειλε μήνυμα ελπίδας για καλύτερες μέρες στην πυγμαχία.« Να περιμένετε καλύτερες διακρίσεις από μένα. Έχω μάθει να μάχομαι από μικρός και θέλω πάντα να τα καταφέρνω. Έχω βάλει στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα και ελπίζω να τα καταφέρω. Μέχρι τότε έχουμε πολύ δρόμο και δουλειά. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά».

fightsports.gr