Αρχική

ΠΙΚ ΝΙΚ με την ΦΙΚΑΔΥΜ στο Νυμφαίο Φλώρινας

Εκδήλωση με ξενάγηση γνωριμίας με το φυσικό περιβάλλον του Νυμφαίου Φλώρινας  και προαιρετική επίσκεψη στον Αρκτούρο, διοργανώνουν  στις 14 Ιουνίου ημέρα Κυριακή, οι Φίλοι Κλασσικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας που καλούν όλα τα μέλη τους αλλά κι όποιον άλλον επιθυμεί  να ακολουθήσει στην εκδρομή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:9:30  Συνάντηση των συμμετεχόντων στο γραφείο του συλλόγου. Διεύθυνση γραφείου Ακράγαντα 1 και Μ. Θεοδωράκη γωνία.

10:00  Εκκίνηση εκδήλωσης.11:30  Άφιξη και μικρή ανασυγκρότηση στη Φλώρινα.11:45  Εκκίνηση από τη Φλώρινα και κατεύθυνση προς Νυμφαίο μέσω Υδρούσας.12:30  Άφιξη στο Νυμφαίο, παρκάρισμα στο κοινοτικό parking στην είσοδο του οικισμού.12:45  Προαιρετική επίσκεψη στον Αρκτούρο- ξενάγηση από υπεύθυνο του Αρκτούρου στο χώρο όπου ζουν οι αρκούδες. (Το κόστος της ξενάγησης βαραίνει τον καθένα ξεχωριστά)Μετά το πέρας της ξενάγησης τα πληρώματα είναι ελεύθερα να περπατήσουν στα όμορφα πέτρινα σοκάκια του οικισμού ή να απολαύσουν τον καφέ τους ή το γεύμα τους στα τοπικά καταστήματα (ταβέρνες και καφετέριες). Απαραίτητος εξοπλισμός: Παπούτσια περιπάτου, καπέλο, ελαφριά και αντιανεμική ένδυση.17:00 Τέλος της εκδήλωσης, αναχώρηση των πληρωμάτων για τις έδρες τους.Υ.Γ επειδή η διαδρομή για κάποιους είναι άγνωστη θα δημιουργηθούν γκρουπάκια οχημάτων στα οποία θα προπορεύεται πλοηγός (μέλος του Δ.Σ) για λόγους ασφαλείας.Ανώτατο όριο ταχύτητας ορίστηκαν τα 50 χλμ/ώρα και τα οχήματα θα τηρούν υποχρεωτικά την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας μεταξύ των οχημάτων.Το Δ.Σ των ΦΙ.Κ.Α.ΔΥ.Μ. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καταγράφοντας τα πιθανώς επικίνδυνα σημεία της διαδρομής καθώς και όλη τη διαδρομή για την διευκόλυνση και την ασφαλέστερη μετακίνηση των πληρωμάτων

Για το Δ.Σ
Ο Γενικός Γραμματέας
Χριστοδούλου Βασίλειος