Αρχική

Παραίτηση βόμβα του προπονητικού τιμ του Εορδαϊκού!

eordaikosΚαταιγιστικές, δραματικές και αιφνιδιαστικές εξελίξεις στη Πτολεμαΐδα

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν από τον πάγκο της ομάδας ο προπονητής κ. Τσαγκαλίδης Κώστας και ο συνεργάτης του  κ. Θοδωρής Πακάλτσης

Η αιφνίδια παραίτηση του τεχνικού δίδυμου εν μέσω της καλής πορείας του Εορδαικού , βάζει σε σκέψεις πολλούς .

Οι δηλώσεις του κ. Τσαγκαλίδη Κώστα στη σελίδα μας :

«Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι κυρίως αξιοπρέπειας αλλά και λόγοι για έλλειψη σεβασμού και επικοινωνίας προς τον πρόσωπό μου

Λόγω ηθικής και προσωπικής δέσμευσης που έχω στο σύλλογο αυτόν και στον κόσμο του, οφείλω να γνωστοποιήσω ως ελάχιστη υποχρέωσή μου πως αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου, καθώς η φιλοσοφία, η σκέψη και ο τρόπος λειτουργίας συγκεκριμένων ανθρώπων στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν συνάδουν με τα δικά μου πιστεύω ως προπονητή και ως ανθρώπου περί αντίληψης του ποδοσφαίρου.

Είμαι πολλά  χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν θα επιτρέψω κανέναν να με προσβάλει και να επεμβαίνει στο έργο μου.

Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όσους συνεργάστηκα μαζί τους και να ξέρουν ότι αν κάποιον αδίκησα,  ή αν κάποιον επιβράβευσα να γνωρίζουν ότι ήμουν απόλυτα δίκαιος με όλους και πραγματικά έχω καθαρή την συνείδησή μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα.»

Αναρτήθηκε από Ματιές στα σπορ με ΘΑΡΡΟΣ