Αρχική

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Riley

Οι ομάδες των Εθνικών Πρωταθλημάτων μπορεί να μην έχουν δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο, ωστόσο προετοιμάζονται για τις μετέπειτα υποχρεώσεις τους τόσο σε πρωτάθλημα όσο και Ευρώπη. Έτσι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ρυθμούς προπόνησης για τον αγώνα με τον Προμηθέα, ωστόσο ο Άρης Λυκογιάννης αντιμετωπίζει ακόμη ένα πρόβλημα μετά από αυτό του Kelly. Συγκεκριμένα ο Jalen Riley υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τις προπονήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πάντως το ενθαρρυντικό για τους Θεσσαλονικείς έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα απουσιάσει από κάποια αναμέτρηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσης του “Δικεφάλου του Βορρά”:

“Εκτός προπονήσεων ως το τέλος της εβδομάδας θα μείνει ο Jalen Riley, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις (μαγνητική), όπου και διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Riley απέφυγε τα χειρότερα και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ρόδου, βοήθησε ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Ο Jalen Riley ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή από τον γιατρό της ομάδας χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ mateco ξεκινούν και πάλι το πρωί της Τετάρτης (9/11), χωρίς τους διεθνείς Χρήστο Σαλούστρο και Yannick Franke. Οι δύο αθλητές μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Ολλανδίας αντίστοιχα, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 20/11 στις 15:45”.

The post ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Riley appeared first on Basketblog.