Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ

 

Την Κυριακή του Ευαγγελισμού ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των Παγκορασίδων με μια τυπική διαδικασία και νίκη με 3-0 σετ επί του Αρίωνα Πτολεμαϊδας.

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν επαρκής, χρησιμοποιήθηκαν όλα τα κορίτσια, και σε αυτό το παιχνίδι παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων  παρουσίασαν οι αθλήτριες καλή ποιότητα έπαιξαν  σωστό βόλεϊ, και έδωσαν πολλές   υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον, καθώς είναι προφανές ότι αυτά τα κορίτσια έχουν παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο σε σχέση όχι μόνο με  πέρσι, αλλά ακόμα και σε σχέση με την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Οι αθλήτριες της Παγούνη ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι, τυπικής διαδικασίας, έδειξαν  διάθεση να παίξουν σωστό βόλεϊ και χαρακτήρα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντίπαλες να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα μας. θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Αυτή την ομάδα την καμαρώνουμε και μας συγκινεί η αγωνιστική της ταυτότητα, γιατί γνωρίζουμε πως αγωνίζονται προπονήτρια και γονείς, είδαμε σε όλη τη χρονιά  ότι τα παιδιά δε ήθελαν να χάσουν καμία προπόνηση,  αλλά, τουναντίον ζητούσαν  και το παραπάνω. Ναι αυτό σημαίνει Γ.Σ.Κοζάνης. Αυτή την εικόνα που έδειξαν φέτος οι πιτσιρίκες των Παγκορασίδων θέλαμε να τη βλέπουμε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου.

*Άριστη η διαιτησία του κ. Νάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Εκ μέρους της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης. Απόλυτα σωστός στα καθήκοντα του, πολύτιμος βοηθός της προπονήτριας.

*Τα σετ: 25-19, 25-10, 25-18

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Σημιτσή, Λαμπριανίδου, Ζαφειρίου,  Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β.,  Τσικοπούλου, Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ., Ματσαρίδου, Κωνσταντινίδου, Βότση,  Ζυγανιτίδου, Ζιώγα, Γιαννακίδου