Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ

 

Αυτό ήταν ένα  παιχνίδι που η ομάδα μας δεν κατάφερε μεν να πάρει την εκτός έδρας νίκη αλλά τη φορά αυτή οι αντίπαλοι προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τον αγώνα και να το κάνουν ροντέο. Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 η ομάδα μας των Παγκορασίδων αναγκάστηκε να παίξει ένα παιχνίδι μέσα σε…αρένα. Εξηγείται ενδεχομένως κάποιος φανατισμός από τους γονείς των γηπεδούχων, αλλά δεν νομίζουμε ότι αυτό είναι το νόημα στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων. Εκτός κι αν πίστευαν ότι κερδίζοντας το Γ.Σ.Κοζάνης θα πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή….Άψογα τα πήγε και η Γραμματεία του γηπεδούχου Αριστοτέλη Φλώρινας που τήρησε το γράμμα του νόμου και των κανονισμών στο έπακρο. Τέτοιες Γραμματείες μακάρι να είχαμε και στο πρωτάθλημα Γυναικών της Β΄ Εθνικής. Τέτοια  σχολαστικότητα… Φυσικά δεν νομίζουμε ότι ένα  παιχνίδι μπορεί να το κρίνει η διαιτησία αν και περιέργως και οι «φίλαθλοι» γονείς των γηπεδούχων και ο εκπαιδευτικός προπονητής του Αριστοτέλη κ. Γαβρήλος  Συμεών διαμαρτύρονταν σε κάθε σφύριγμα και υπόδειξη που δεν τους βόλευε και άδικα δέχθηκε πίεση η αθλήτρια των Κορασίδων του Συλλόγου μας που ήταν διαιτητής η Στέλλα Κανίνα. Παρόλα αυτά όμως εμείς όσο θα παίζουμε αντίπαλοι του Αριστοτέλη στο μέλλον θα προσπαθούμε μέσα στο παρκέ να τον αντιμετωπίζουμε με αθλητοπρέπεια και όχι με ύβρεις, φωνασκίες και ψυχολογική βία. Κατά τα λοιπά θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στις κερκίδες.

Συνολικά, ο αγώνας ήταν πολύ καλός, οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης πολύ πειθαρχημένες, έβγαλαν ωραίες φάσεις, έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ, αλλά, ο Αριστοτέλης έπαιξε  με δυναμική με φανατισμό και πάθος  πήρε και ψυχολογική ώθηση από τις συνεχείς διαμαρτυρίες από την κερκίδα και για αυτό μας κέρδισε.

Εμείς εμπιστευόμαστε απόλυτα  την ομάδα μας των Παγκορασίδων  και θεωρούμε ότι θα μπορέσουν να βελτιωθούν οι αθλήτριές μας  κυρίως στο σερβίς στα επόμενα παιχνίδια. Χρειάζεται, όμως, να μπορούν να ανέβουν ψυχολογικά ιδίως όταν υπάρχει πίεση από την κερκίδα  ώστε να αξιοποιήσουν τη δυναμική και το ταλέντο τους.

Το πιστεύουμε κι εμείς και η Βάσω Παγούνη πως όλα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια. Με ηρεμία και με αυτοπεποίθηση. Γιατί συνολικά έχουμε καλή ομάδα, με αθλήτριες που εξελίσσονται ολοένα και περισσότερο.

Αξίζουν  τα καλύτερα και σαν αθλήτριες και σα χαρακτήρες και είμαστε μαζί τους. Άλλωστε στις ήττες, ειδικά στις υποκείμενες σε εξωγενείς παράγοντες φαίνονται οι ομάδες. Πιστέψτε το ότι θα πάνε όλα καλά.

*Προσπάθησε με πολύ ψυχραιμία η Στέλλα Κανίνα να κάνει μια αντικειμενική διαιτησία, όμως οι συνεχείς διαμαρτυρίες και οι φραστικές επιθέσεις που δέχθηκε και από τις αθλήτριες του Αριστοτέλη και από την  κερκίδα ήταν απαράδεκτες για πρωτάθλημα Παγκορασίδων. Η γηπεδούχος ομάδα έβαλε και β΄ διαιτητή την Σιδερίδου!!! Στη Γραμματεία το μέλος της Διοίκησης της ΕΣΠΕΜ  κ. Ιορδάνης Σιδερίδης.

*Εκ μέρους της Διοίκησης κοντά στην ομάδα μας ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κ.Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: : 25-21, 14-25, 25-23, 25-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου,  Μπουρνιώτη, Τιτέλη, Αθανασιάδου, Κυρατζίδου, Ανουλίδου,  Καλημέρη, Σιμιτσή, Γκιαούρη, Τσικοπούλου, Τζιμοπούλου, Καραϊσκάκη,  Τριφώνη