Αρχική

Πήγασος Θυρέας: Διπλό χτύπημα με Μαραγκίδη και Σπυράκο!

Ο Πήγασος Θυρέας κάνει την δική του προσπάθεια, για να αποφύγει τον υποβιβασμό από τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και υπό αυτό το πρίσμα προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες κατά την διάρκειας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα οι νεοφώτιστοι απέκτησαν τον PG Τάσο Μαραγκίδη, ενώ ενισχύθηκαν και στην θέση του σέντερ, αφού υπέγραψε τον Χάρη Σπυράκο. Τέλος οι δύο αυτοί παίκτες έχουν εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες και αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα της Αρκαδίας στην προσπάθεια που θα κάνει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πλέυ-μέηκερ Τάσος Μαραγκίδης είναι η δεύτερη μεταγραφή του Πήγασου την χειμερινή περίοδο και θεωρείται πώς θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Άστρους στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται γέννημα-θρέμμα του Εθνικού Πειραιώς, πολύ γρήγορο με την μπάλα, με φαντασία στο παιχνίδι του, με καλό περιφερειακό σουτ και με εμπειρία από υψηλότερες εθνικές κατηγορίες.

Στον κρίσιμο αγώνα με την Γαλήνη, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κανονικά από το τεχνικό τιμ του Πήγασου, που θέλει να ξεκινήσει από τον αγώνα της Πάτρας την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στην φωτογραφία διακρίνονται οι δύο χειμερινές μεταγραφές του Πήγασου, ο Αναστάσιος Μαραγκίδης και ο Χάρης Σπυράκος».

The post Πήγασος Θυρέας: Διπλό χτύπημα με Μαραγκίδη και Σπυράκο! appeared first on Basketblog.