Αρχική

Πέρα: “Ο κ.Χριστινάκης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα ματς διαφήμιση για την κατηγορία”

O ΑΣ Πέρα ηττήθηκε από την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου στο ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η αθηναϊκή ομάδα έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία και συγκεκριμένα από τον κ.Χριστινάκη. Μάλιστα οι “κίτρινοι” τόνισαν ότι είναι δεύτερη φορά σε έναν μήνα που έχουν παράπονα από αυτόν τον διαιτητή, την ώρα που ζήτησαν να μην ξανασφυρίξει κρητικές ομάδες λόγω εντοπιότητας.

Η ανάρτηση του Πέρα δεν έμεινε αναπάντητη από την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, που με την σειρά της στάθηκε στις δηλώσεις του προπονητή της αθηναϊκής ομάδας Θεοδόση Χολέβα, που δεν έκανε καμία αναφορά στην διαιτησία. Τέλος οι Κρητικοί έκαναν λόγο για δυσφημιστικές αναφορές, για τις οποίες η ΚΕΔ κι η ΕΟΚ θα πρέπει να αναλάβουν δράση και να τιμωρήσουν όσους τις κάνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πέρα:

«Ο Α.Σ. Πέρα, θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ για την φιλοξενία της κατά την χθεσινή αγωνιστική και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του 2ου γύρου.

Πρέπει να σημειώσουμε όμως τα πολλά παράπονα που έχουμε από τον πρώτο διαιτητή κ. Χριστινάκη, που παρότι είναι αξιολογημένος για την Α1 κατηγορία, ήταν δυστυχώς ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για την κατηγορία μας.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα που γίνονται παράπονα για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θεωρούμε ότι θα ήταν καλύτερα να μην σφυρίζει σε Κρητικές ομάδες, λόγω εντοπιότητας.

Ο Σύλλογος μας, στην μακρά του Ιστορία, είναι η πρώτη φορά που διαμαρτύρεται για διαιτησία και ελπίζουμε να είναι και η τελευταία. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ακυρώσει την προσπάθεια μας, τον σχεδιασμό μας και να κλέψει τον ιδρώτα και την αφοσίωση των αθλητών και των προπονητών μας».

Η απάντηση της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου:

Απάντηση στις ανακριβείς αναρτήσεις
Η ΑΣΑ Αναγέννηση ως φιλοσοφία της έχει την προσήλωση στην αγωνιστική της εικόνα και στην προσπάθεια που καταβάλλει εντός των τεσσάρων γραμμών.
Ωστόσο οφείλουμε, για πρώτη φορά και ελπίζουμε να είναι η τελευταία, να τοποθετηθούμε δημόσια στις ανακοινώσεις, με πρόσφατη τη σημερινή ανάρτηση του ΑΣ Πέρα και να καταστήσουμε σαφή τα εξής:
1) Ο χθεσινός αγώνας ,ευτυχώς για εμάς τους ίδιους, τους διαιτητές που αναφέρθηκαν τα ονόματά τους, όσο και για το άθλημα, μεταδόθηκε ζωντανά και υπάρχει διαθέσιμος στο κανάλι μας στο youtube.
2) Επίσης καταγεγραμμένες είναι και οι δηλώσεις του προπονητή κ. Χολέβα , ο οποίος εκθείασε την προσπάθεια μας και μάλιστα τόσο δημόσια όσο και σε ιδιωτικές συζητήσεις αναφέρθηκε στη δίκαιη και καθαρή νίκη μας. https://youtu.be/_5UIyA1L2NM
Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις και τις συζητήσεις είναι άξια απορίας, η τοποθέτηση του ΑΣ Πέρα για τα διαιτητικά παράπονα, που κατά τη γνώμη μας δεν υφίστανται και παράλληλα δυσφημίζουν το άθλημα, την προσπάθεια και των δύο ομάδων, καθώς και των διαιτητών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στη δυσκολία του παιχνιδιού.
3) Παράλληλα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν, παράγοντες της αντίπαλης ομάδας να φωνάζουν δημόσια, αναφερόμενοι στους διαιτητές “εμείς σας ορίσαμε και εσείς μας κλέψατε το παιχνίδι, θα σου κόψω το μπάσκετ, δεν ξέρεις τι δύναμη έχω “.
4) Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί η ανάρτηση περι εντοπιότητας του Α Διαιτητή, από τη στιγμή που όλα τα εκτός έδρας μας παιχνίδια διαιτητεύονται από Αθηναίους Διαιτητές.
Εν κατακλείδι, καλούμε την ΚΕΔ ΕΟΚ και τις αρμόδιες αρχές, να παρακολουθήσουν το βίντεο του αγώνα, να αξιολογήσουν τις διαιτητικές αποφάσεις και να πράξουν τα δέοντα. Ειναι επιτακτική ανάγκη για το άθλημα να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι για τις δυσφημιστικές αναφορές.
Ως ομάδα δεν θα δεχτούμε να δημιουργείται αρνητικό κλίμα εις βάρος μας, καθώς έχουμε μάθει να κερδίζουμε εντός του αγωνιστικού χώρου, χωρίς να χρειαζόμαστε δηλώσεις εντυπωσιασμού.
“ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”

The post Πέρα: “Ο κ.Χριστινάκης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα ματς διαφήμιση για την κατηγορία” appeared first on Basketblog.