Αρχική

Ο Γ.Σ. Κοζάνης έλαβε μέρος στο 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Το χάρηκαν όλοι μα πιο πολύ τα κορίτσια μας


Πολύ καλή κίνηση ήταν αυτή του Προέδρου κ. Παφίλη να δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά που διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Γ.Σ.Γρεβενών στο ΔΑΚ της γειτονικής πόλης. Και αυτό γιατί  οι πιτσιρίκες μας, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι καινούριες στο χώρο  του βόλει και έπαιξαν και το φχαριστήθηκαν και εμείς είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και γι αυτό όλοι οι γονείς θυσιάζουμε τόσα, ώστε να τα φέρουμε στο γήπεδο και να τα κρατήσουμε σε αυτό.


Η πρόοδος των παιδιών μας φαίνεται ήδη από τις προπονήσεις απότι μας λένε και οι προπονητές τους που τα παίρνουν μικρούλια και σταδιακά τα πλάθουν και τα μπάζουν στα μυστικά του χώρου αναδεικνύοντας μέσα από αυτά και το ταλέντο τους.  Τα  πολλά ΜΠΡΑΒΟ που τους λέμε είναι για να τα  ενθαρρύνουμε, όμως όσο και αν τα ενθαρρύνουμε σαν τα οφέλη που παίρνουν από τη συμμετοχή τους σε αγώνες και τουρνουά δεν έχει.
Στο τουρνουά των Γρεβενών που ο Γ.Σ.Κοζάνης πήρε μέρος για πρώτη φορά! 
Συμμετείχαν από διάφορα τμήματα του Συλλόγου μας οι εξής αθλήτριες: Βλαχοπούλου, Λούτα, Φασούλα, Ντέρου Α., Δημοπούλου, Τζημοπούλου, Ματσαρίδου, Κωνσταντινίδου, Πιτένη, Τότσκα Μ., Καγιόγλου, Γκιαούρη, Παπαδοπούλου, Γκέκα, Μπούσιου, Πεχλιβανίδου Σ., Τιτέλη Α.,  Σιμιτσή Μ., Σιμιτσή Α., Χαλβατζή, Καραϊσκάκη. Συμμετείχαν από το δικό τους μετερίζι στο τουρνουά και οι προπονητές των κοριτσιών μας, Δ.Τιτέλης, Μ.Ματσαρίδου, Τ.Καφετζή.
Αρχηγός αποστολής ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος που είχε και τη συνολική αρμοδιότητα για τη μετάβαση με πούλμαν της αποστολής και την ασφαλή επιστροφή όλων ξανά στην Κοζάνη. Στην αποστολή συμμετείχε και ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης ενώ το  παρών έδωσαν επίσης  ο έφορος παγκορασίδων κ. Ν.Τζιμόπουλος και η έφορος Ακαδημίας κ. Πιτένη. Ακόμα με το  λεωφορείο  της αποστολής ταξίδεψαν στα Γρεβενά και αρκετοί γονείς.
Τις αποστολές των ομάδων καλωσόρισε ο Πρόεδρος του διοργανωτή Γ.Σ.Γρεβενών  κ. Ι.Τόλιος και ακολούθως έγινε παρουσίαση των ομάδων οι οποίες φωτογραφήθηκαν σε αναμνηστικά στιγμιότυπα. Μετά από το μικρό τελετουργικό ξεκίνησε το τουρνουά που κράτησε πάνω από 3 ώρες το ενδιαφέρον του κόσμου αφού μέσα στο γήπεδο επικρατούσε ένα πολύβουο μελίσσι που δημιουργούσε μια κεφάτη ατμόσφαιρα,  από τις χαρούμενες φωνές των  165 κοριτσιών που πήραν μέρος. Εκπροσωπήθηκαν τα σωματεία: Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Συμμετείχαν κορίτσια γεννημένα τις χρονιές 2002-2003-2004.
Τα παιχνίδια παίχθηκαν στα 2 σετ και κάθε ομάδα αποτελούνταν από 3 αθλήτριες. Για την ομάδα μας αν και έχει μικρή σημασία τα κορίτσια της Καφετζή έπαιξαν σε 10 αγώνες και κατέκτησαν 3νικες τα κορίτσια της Ματσαριδου έπαιξαν σε 4 αγώνες και κατέκτησαν  2 νίκες και τα κορίτσια του Τιτέλη έπαιξαν σε  6 αγώνες και κατέκτησαν  3 νίκες.
Εκ μέρους των διοργανωτών προσφέρθηκαν στις αθλήτριες που έλαβαν μέρος, χυμοί, σάντουϊτς και νεράκια.
  • Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης ευχαριστεί τον κ. Ν.Τζιμόπουλο για τις φωτογραφίες που παραχώρησε στο σωματείο από το τουρνουά των Γρεβενών.
Τμήμα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ