Αρχική

Ο Α.Μ Ελιμειακός σύλλογος κερασιάς κοζάνης προκηρύσσει τον 4ο αγώνα δρόμου «Προφήτη Ηλία»

4ος αγώνας δρόμου Προφήτη ΗλίαΟ Α.Μ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΙΜΕΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 4Ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ».
ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΦΥΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΕΝΙ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ 10 Π.Μ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΑΙΑΝΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΧΑΡΙΣΙΟΣ ΜΕΝΤΕΛΗΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,. ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΤΟ 5Ο ΧΛΜ & ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ. ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ddkerasiakozanis.blogspot.gr.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ TETAΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ κ. ΤΟΤΣΚΑ ΑΡΓΥΡΙΟ 6977768852 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ E-MAIL [email protected]

H ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ BLOG

ddkerasiakozanis.blogspot.gr.

ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ WORD ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL

[email protected]

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑΣ.
ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ).