Αρχική

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

 

Φωτογραφίες: Μ.Παπαχαντζή

 

Συναρπαστικά παιχνίδια έγιναν την Κυριακή 28 Μαϊου 2017, στο 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Κοζάνης με τη φροντίδα και την επιμέλεια του Αντιπροέδρου του Συλλόγου, Γιώργου Ντέρου. Αυτή ήταν η τρίτη και τελευταία αγωνιστική του εσωτερικού τουρνουά και είχαμε την ανακήρυξη της πρωταθλήτριας ομάδας και τις απονομές. Στη διάρκεια των 3 αγωνιστικών πολλά κορίτσια από τις υποδομές μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χαρούν, να κερδίσουν ή να χάσουν, να ζήσουν δηλαδή ωραίες στιγμές με το παιχνίδι και φυσικά το ταλέντο τους.

Πολλοί γονείς έδωσαν το παρών στην τελευταία μέρα του εσωτερικού τουρνουά, χειροκρότησαν , επευφήμησαν και χάρηκαν για το ωραίο βόλεϊ που έπαιξαν οι θυγατέρες τους και οι συναθλήτριές τους. Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές από τον Πρόεδρο κ. Δ.Παφίλη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γ.Ντέρο, αλλά φέτος κάναμε και μια καινοτομία, καλέσαμε και 3 μέλη του Γ.Σ.Κοζάνης που είναι και χορηγοί της ομάδας να παραβρεθούν και να κάνουν και αρκετές απονομές. Έτσι απονομές έκαναν η κ. Κογιοπούλου, ο κ. Μαμάτσιος και η κ. Κουκουλοπούλου ενώ παράλληλα συγχάρηκαν και τη Διοίκηση και τις αθλήτριες για το υψηλό επίπεδο που είχαν σε όλη τη διάρκεια της σύντομης διοργάνωσης. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι από τέτοιες διοργανώσεις και τα παιδιά αλλά και ο Σύλλογος βγαίνουν κερδισμένοι.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

**ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΚΑΛΥΨΩ 0-2 ….Διαιτησία:Γ.Ντέρος

ΑΦΡΟΔΙΤΗ (κόουτς Β.Παγούνη): Τσικοπούλου, Σιμιτσή, Ματσαρίδου, Βλαχοπούλου Β., Πεχλιβανίδου, Μόσχογλου, Βασιλειάδου, Βλαχοπούλου Κ., Κωνσταντινίδου

ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Γκιαούρη, Λαμπριανίδου, Τζημοπούλου, Αθανασιάδου, Μπουρνιώτη, Βότση

>>Λόγω προσωπικής υποχρέωσης  ο Δ.Τιτέλης έπρεπε να φύγει  μετά το πρώτο παιχνίδι και την ομάδα του Άρτεμις την κοουτσάρισαν ο έφορος  Δ.Παγούνης και η αθλήτρια των Κορασίδων Χ.Παφίλη. Το  υπηρεσιακό δίδυμο τα πήγε πολύ καλά αφού η Αρτεμις κέρδισε τον αγώνα.

**ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2-1….Διαιτησία :Γ.Ντέρος

ΑΡΤΕΜΙΣ (κόουτς Δ.Παγούνης-Χ.Παφίλη): Τριφώνη, Ζαφειρίου, Δημοπούλου, Κοβλακά, Καλημέρη, Παπαδοπούλου Κ., Λούτα.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Τιτέλη, Ντέρου, Καραϊσκάκη, Γρηγοριάδου, Σαμαρά, Μαμάτσιου, Παπαδοπούλου Φ., Χρήστου.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΜΑΖΟΝΕΣ            5β. 5-3 σετ

2.ΑΡΤΕΜΙΣ                 5β. 4-3 σετ

3. ΚΑΛΥΨΩ                4β. 3-4 σετ

4.ΑΦΡΟΔΙΤΗ             4β. 2-4 σετ