Αρχική

Οι προτάσεις της ημέρας: Νίκη για Παρί, περνά απ’ την Ουκρανία η Μπάγερν

betaradesΕπιτέλους, η δράση ξεκινά ξανά στα γήπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπαίνει στη φάση των «16» με δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, στις οποίες το Betarades.gr ξεχώρισε στοιχηματικές επιλογές. Σημεία προκύπτουν και απ’ το Κόπα Λιμπερταδόρες, το οποίο μπαίνει απ’ αυτή την εβδομάδα στη φάση των ομίλων. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

To Betarades.gr είναι ένα σάιτ, στο οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα προβλέψεις, όπως τα previews των αγώνων, στατιστικά και βαθμολογίες πρωταθλημάτων.

Μπορεί τον «άσο» η Παρί Σεν Ζερμέν

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ και το σπουδαίο ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι, στο οποίο θα πάμε με τον «άσο» DNB σε απόδοση 1.90 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι δύο ομάδες συναντιούνται για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, με τους Παριζιάνους να επιζητούν μία εκδίκηση για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο περσινός αποκλεισμός. Αν και η Παρί είναι αήττητη στα τελευταία εννιά παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (7-2-0), το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Οι “κολλητές” ισοπαλίες με Λιόν (εκτός) και Καέν (εντός) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Ligue 1 έχουν αφήσει την ομάδα του Λοράν Μπλαν στην 3η θέση του πίνακα, ισόβαθμη με μειονέκτημα με τη Μαρσέιγ και στο -2 από την πρωτοπόρο Λιόν. Πέρυσι πάντως, η Παρί επικράτησε στο εντός έδρας ματς 3-1, για να ηττηθεί 2-0 στη ρεβάνς και να αποκλειστεί. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, μπαίνει σε αυτό το ζευγάρι αγώνων με τον “αέρα” του περσινού αποκλεισμού των Παριζιάνων. Άλλωστε, οι Λονδρέζοι αποτελούν μία σαφώς εμπειρότερη ομάδα στο θεσμό, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης θα δώσουν το “παρών” στην προημιτελική φάση για έβδομη φορά την τελευταία εννιαετία. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έβγαλε αήττητη τη φάση των ομίλων, μετρώντας 4 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Νίκη και γκολ για Μπάγερν

Συνεχίζουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ και πάμε στο ματς της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Μπάγερν, όπου θα επιλέξουμε το «διπλό» σε συνδυασμό με Over 2,5 σε απόδοση 2.10. Η λογική λέει ότι το ταξίδι των Ουκρανών κάπου εδώ ολοκληρώνεται, το αντίθετο σενάριο θα αποτελέσει έκπληξη τεραστίων διαστάσεων. Το εν λόγω συμπέρασμα εξάγεται εύκολα με βάση τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο απ’ το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους έπειτα από 2,5 μήνες. Όπως είναι λογικό, η κατάσταση των παικτών των γηπεδούχων είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό, για το οποίο ούτε ο ίδιος ο κόουτς τους, Μιρτσέα Λουτσέσκου, δεν μπορεί να δώσει σαφείς απαντήσεις. Στον αντίποδα, οι Βαυαροί προέρχονται από δύο σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα, στις οποίες σκόραραν συνολικά 10 γκολ κόντρα σε Στουτγκάρδη και Αμβούργο, σήμερα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Προφανώς και είναι το απόλυτο φαβορί στο «ζευγάρι» με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στο παρελθόν μας έχει συνηθίσει σε εύκολες προκρίσεις σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης. Κέρδισε τα 11/15 τελευταία εκτός έδρας ματς του Τσάσμπιονς Λιγκ η ομάδα του Μονάχου, ηττήθηκε μόλις δύο φορές, η τελευταία απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκοράρει σχεδόν πάντα, θα είναι έκπληξη αν δε βρει δίχτυα σήμερα.

Στήριγμα το Over 2,5 στην Ουν. Ντε Τσίλε

Περνάμε τον Ατλαντικό και πάμε στη Χιλή, εκεί όπου η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε υποδέχεται την Έμελεκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.05. Το χειρότερο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από το 2008 και μετά πραγματοποιεί η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε και έχει βρεθεί πολύ χαμηλά και στην 17η θέση. Έπαιξε με πολλές αλλαγές απέναντι στην Εσπανιόλα και το πλήρωσε με άλλη μία εντός έδρας ήττα. Για πρώτη φορά υπήρξαν και αντιδράσεις από τον κόσμο, που μέχρι τώρα στήριζε παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Στον αντίποδα, η Έμελεκ θέλει να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση πέρυσι, να προκριθεί δηλαδή από τον όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η αλήθεια είναι από τις σταθερές ομάδες στο θεσμό, έστω και αν προέρχεται από το ανίσχυρο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ. Από το 2010 και μετά λοιπόν, η Έμελεκ συμμετέχει ανελλιπώς στους ομίλους, κάνοντας την υπέρβαση το 2012 και το 2013. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς στη Χιλή.

Αντέχει η Ντεπορτίβο Τατσίρα

Συνεχίζουμε με το Κόπα Λιμπερταδόρες και επιλέγουμε το 1Χ στην αναμέτρηση Ντεπορτίβο Τατσίρα – Ράσινγκ Κλουμπ σε απόδοση 1.85. Ήταν το μεγάλο στοίχημα για τους γηπεδούχους φέτος η πρόκριση στους ομίλους και από αυτή την άποψη τα κατάφεραν μια χαρά. Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της η ομάδα της Βενεζουέλας είχε κερδίσει με 2-1 και μπήκε στον επαναληπτικό για να το διαχειριστεί. Βρέθηκε στο 61’ να χάνει με 2-1, αλλά δεν άφησε την αντίπαλο της να χαρεί για πολύ και ένα λεπτό αργότερα πέτυχε το γκολ της πρόκρισης με τον Ρίβας στο 62’. Η Τάτσιρα έρχεται ξεκούραστη και εδώ, μιας και δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, ενώ ελπίζει σε καλύτερη παρουσία από τις δύο συνεχόμενες που έχει το 2011 και το 2012, όπου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Άλλα πράγματα περιμέναμε να δούμε στην πρεμιέρα της πρωταθλήτριας, αλλά η Ράσινγκ μπήκε με το αριστερό, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της από τη Ροζάριο Σεντράλ. Σίγουρα πάντως το μυαλό της βρίσκονταν και εδώ, με την καλή πορεία στο Λιμπερταδόρες να είναι ο μεγάλος της στόχος, με την ομάδα να επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.