Αρχική

Οι προτάσεις της ημέρας

betaradesΙδιαίτερα πλούσιο το κουπόνι του Σαββάτου με δράση τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Λατινική Αμερική. Στην Ελλάδα ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ, ενώ επιλογές προκύπτουν και από τα «μεγάλα» πρωταθλήματα, όπως της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος.

Προβάδισμα ο Αστέρας

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, στο οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ως ευκαιρία παραμονής στο γκρουπ των ομάδων που κοιτούν πιο ψηλά απ’ την τέταρτη θέση αντιμετωπίζει το σημερινό ματς ο Αστέρας Τρίπολης (δείτε αναλυτικά τηΒαθμολογία Superleague). Ο Αστέρας παραδοσιακά ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τέτοιου είδους αγώνων όπως ο σημερινός, παίζει στην έδρα του, όπου είναι πάντα δυνατός, θέλει επιστροφή στις νίκες έπειτα απ’ το «κάζο» της Κέρκυρας.

Προσήλωση αποκλειστικά στο πρωτάθλημα πλέον για τον ΠΑΟΚ, έπειτα απ’ τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ο δικέφαλος είχε ανάγκη μόνο τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο η μέτρια παρουσία του, αλλά και το γεγονός ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να παρατάξει εναλλακτική ενδεκάδα χωρίς όλα τα «όπλα» του μέσα έφεραν το τελικό 0-0, που δεν αρκούσε. Κακό ματς για τους Θεσσαλονικείς, είχαν μόνο μια κλασική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο στο δεύτερο μέρος, αλλά τίποτα περισσότερο. Πάρα πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο θεωρούμε ότι οι Αρκάδες έχουν το προβάδισμα και μπορούνε να πάρουνε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Νίκη για Γκινγκάμπ

Συνεχίζουμε με Γαλλία και τον αγώνα Γκινγκάμπ – Λανς, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.14. Μπορεί να χρειάστηκε να περάσει ένα τρίμηνο, αλλά έδειξε ότι το ρόστερ της είναι καλό και πως δεν της άξιζε η τελευταία θέση που βρέθηκε για αρκετό καιρό. Η διακοπή των Χριστουγέννων ήρθε σε ένα σημείο που είχε εξαιρετική φόρμα και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι και τώρα. Στο Κύπελλο, πάντως, απέναντι στην ερασιτεχνική, Ντινάν, δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, κακή εμφάνιση για τη Λανς και δίκαιος αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Λυών. Παραμένει πάντα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και σήμερα δίνει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι η Γκινγκάμπ έχει τον πρώτο λόγο και θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να πάρει το «τρίποντο».

Παίρνει το «εξάποντο» η Μπέρνλι

Επόμενη στάση η Πρέμιερ Λιγκ και ο «Άσσος» σε απόδοση 2.16 στην αναμέτρηση Μπέρνλι – ΚΠΡ. Μάχη σωτηρίας στο «Τερφ Μουρ», με την Μπέρνλι να προέρχεται από πολύ καλή παράδοση κόντρα στην ΚΠΡ. Οι «κλάρετς» έχουν συνδυάσει με ισοπαλίες τα τελευταία τρία παιχνίδια τους, καθώς αυτή του Κυπέλλου κόντρα στην Τότεναμ πήρε τη σκυτάλη από αυτές κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι (2-2 εκτός) και Νιούκαστλ (3-3 εκτός) για το πρωτάθλημα. Σε ευρύτερο πλαίσιο, οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο μία νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-4-3), όμως ταυτόχρονα μετρούν μόνο μία ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (2-2-1).

Ένα από τα λίγα «θύματα» της Πρέμιερ Λιγκ στους «64» του Κυπέλλου αποτέλεσε η ΚΠΡ, από την πλευρά της, γνωρίζοντας τον εντός έδρας αποκλεισμό από τη Χαλ. Βέβαια, η προσοχή της ήταν σαφώς στραμμένη στο πρωτάθλημα, όπου συνεχίζεται χωρίς σταματημό η μάχη για την παραμονή. Οι «ρέιντζερς» προέρχονται από τις εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας (0-0) και Σουόνσι (1-1) και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό που πρέπει να υπογραμμιστεί, βέβαια, είναι ότι και οι 19 βαθμοί έχουν συλλεχθεί εντός έδρας, με το σύνολο του Χάρι Ρέντναπ να μετρά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ 9/9 ήττες μακριά από το «Λόφτους Ρόουντ»!

Με κάλυψη η Μάλαγα

Πρόταση προκύπτει και από την Ισπανία και πρόκειται για το «1 DNB» σε απόδοση 2.15 στο ματς Μάλαγα – Βιγιαρεάλ. Δύο εκ των θετικών εκπλήξεων του φετινού πρωταθλήματος κοντράρονται στο «Ροσαλέδα». Η Μάλαγα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, με τις προσδοκίες αμφότερων να φτάνουν μέχρι και στην εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 8 νίκες στις τελευταίες 11 αγωνιστικές και βρίσκονται στο -1 από τη σημερινή τους αντίπαλο και στο -4 από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βιγιαρεάλ, από την πλευρά της, έχει βάλει το πόδι στο γκάζι και κερδίζει το χειροκρότημα όλων. Διατηρείται σε πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα, έχει προκριθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και έχει κάνει και το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου. Το σύνολο του Μαρθελίνο «τρέχει» ένα αήττητο σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (9-3-0), ωστόσο πιστεύουμε ότι σήμερα η Μάλαγα έχει τα φόντα για να πάρει τη νίκη, σε ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες.

Μπορεί το «τρίποντο» η Πουέμπλα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι με Μεξικό και την αναμέτρηση Πουέμπλα – Τιχουάνα, στην οποία θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 1.85. Η απώλεια του Κυπέλλου στον τελικό με τη Σάντος Λαγκούνα (στα πέναλτι) ήταν αυτό που στοίχισε περισσότερο στην Πουέμπλα στο τελείωμα του πρώτου μισού της σεζόν. Σε επίπεδο Απερτούρα, οι σημερινοί γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να «σταυρώσουν» νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, μετρώντας 8 ισοπαλίες και 2 ήττες σε αυτό το χρονικό διάστημα. Σήμερα πραγματοποιεί, όμως, ένα νέο ξεκίνημα και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Τιχουάνα, η οποία παρατάσσεται αποδυναμωμένη στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς οι αποχωρήσεις των Μπενεντέτο και Πεγιεράνο για την Κλαμπ Αμέρικα σίγουρα συνιστούν πλήγμα στη δυναμικότητα της ομάδας.

«Κλειστό» ματς στη Νέα Σμύρνη

Από το μπάσκετ, έχουμε ξεχωρίσει τη συνάντηση Πανιώνιος – Απόλλων Πατρών, με την επιλογή μας να είναι το Under 144.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται σήμερα με τις δύο ομάδες να έχουν ίσες πιθανότητες να νικήσουν. Ένα μικρό προβάδισμα μπορεί να το έχει ο Πανιώνιος λόγω έδρας. Με ρίσκο οποιαδήποτε επιλογή νικητή γι’ αυτό θα πάμε στο Under 144.5 που είναι προτιμότερη επιλογή. Ο Πανιώνιος είναι γενικά ομάδα που αρέσκεται στο αργό παιχνίδι. Συνολικά σκοράρει 66 πόντους και δέχεται 77 πόντους ανά παιχνίδι. Τα νούμερα αυτά εντός έδρας είναι τα ίδια (66-77). Όμως στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας δεν είχε αγωνιστεί με κανονικό ρόστερ λόγω του ότι η ομάδα δημιουργήθηκε αργά. Έτσι ηττήθηκε 76-92 από τον Κολοσσό και 60-98 από τα Τρίκαλα. Έπειτα από αυτά τα δύο παιχνίδια στην έδρα του ο Πανιώνιος σκόραρε 66 και δέχθηκε 68. Ο Απόλλωνας επίσης έχει συνολικά 72.5 πόντους στην επίθεση και 73 πόντους στην άμυνα ανά παιχνίδι. Εκτός έδρας τα αντίστοιχα νούμερα είναι 66-75. Τα νούμερα βγάζουν Under 144.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.