Αρχική

Οι παλαίμαχοι της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης συμμετέχουν στο πρωτάθλημα παλαιμάχων- ευχαριστήριο προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

48872-532-1(1)-960Με σκοπό να παράγει αθλητικό και κοινωνικό έργο ιδρύθηκε η ομάδα παλαιμάχων της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης που παίρνει μέρος μάλιστα σε διάφορους φιλανθρωπικούς αγώνες για την ενίσχυση ανήμπορων ανθρώπων ή συλλόγων. Επίσης οι παλαίμαχοι λαμβάνουν μέρος σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μέσα από τη χαρά του αθλητισμού οι παλαίμαχοι θέλουν να βοηθήσουν όπως δήλωσαν οι ίδιοι στο Kozan.gr τους συνανθρώπους μας.

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΠ Κοζάνης ευχαριστούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Δακή για τη διεξαγωγή του 2ου περιφερειακού τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, στο οποίο λαμβάνουν μέρος και τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν και πάλι ποδόσφαιρο σε ανταγωνιστικό επίπεδο. «Ελπίζουμε να υπάρξει η δυνατότητα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα για πολλά χρόνια και γιατί όχι να πάρουν μέρος και άλλες ομάδες και το τουρνουά να γίνει θεσμός», τονίζουν σε ανακοίνωση τους.