Αρχική

Οι παίχτες πιάστηκαν στα χέρια στο χώρο των αποδυτηρίων – Επεισοδιακή ισοπαλία ανάμεσα σε Α.Ε Κοζάνης και Εορδαϊκό!

episodiaaekeordaikosΜε αψιμαχίες ανάμεσα στους παίχτες των δύο ομάδων τελείωσε ο αγώνας στο Στρατιωτικό γήπεδο μεταξύ της Α.Ε Κοζάνης και του Εορδαϊκού! Οι παίχτες πιάστηκαν στα χέρια στο χώρο των αποδυτηρίων, έγιναν ένα κουβάρι με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Μάλιστα κάποιοι φίλαθλοι πήδηξαν τα κάγκελα με τα πράγματα να χειροτερεύουν.

Αφορμή στάθηκαν οι βρισιές από παίχτη του Εορδαϊκού, Σημεωνίδη που άναψαν για τα καλά τα αίματα. Έπειτα από λίγα λεπτά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια τους με την κατάσταση να δείχνει πιο ήρεμη.

 

Στα αγωνιστικά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον Εορδαϊκό να παραμένει πρώτο και την Α.Ε Κοζάνης δεύτερη.

Άφαντη η Α.Ε Κοζάνης στο πρώτο μέρος αλλά… σκόραρε!

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και την Α.Ε Κοζάνης να έχει παθητικό ρόλο. Στο 8’ ο Εορδαϊκός απείλησε με σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ακόμα ένα σουτ με τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ να αποκρούει. Στο 16’ και πάλι ο Εορδαϊκός θα απειλήσει με την μπάλα μετά το σουτ να περνάει ελάχιστα άουτ. Πολλά σουτ από τους παίχτες των φιλοξενούμενων, όπου έψαχναν τρόπο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Φτάσαμε στο 37’, με την Α.Ε.Κ μέχρι εκείνο το σημείο να είναι άφαντη επιθετικά, όμως ο Μαλούτας με ένα ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Ο ‘’μικρός’’ στο επόμενο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως η προβολή του πέρασε άουτ. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Εοραϊκός με σουτ προσπάθησε να ισοφαρίσει πράγμα που δεν έγινε.

Ισορροπία στο δεύτερο ημίχρονο και 1-1!

Στο ξεκίνημα τους δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 53’ ακυρώθηκε καθαρό γκολ της Α.Ε.Κ, με τον επόπτη να βλέπει οφσάιντ. Όπως φάνηκε από το βίντεο του αγώνα, ο Μαντζώλας που σκόραρε καλυπτόταν από τον αμυντικό. Στο ίδιο λεπτό ο Εορδαϊκός έχασε καλή ευκαιρία με την προβολή του παίχτη να περνάει κόρνερ. Στο 76’ ο Γκάλιος σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο επόμενο λεπτό, ο Συμεωνίδης με ωραίο σουτ ισοφάρισε κάνοντας το 1-1 για τον Εορδαϊκό. Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά αλλά ο τερματοφύλακας της Α.Ε Κοζάνης είπε όχι στο τε τα τετ! Τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού το σουτ από τον Κλόντυ να περνάει άουτ.

Το τελευταιο σφύρισγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τον Εορδαϊκό πλέον να είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αν και όλα έδειχναν ότι οι παίχτες θα πάνε ήρεμα και ωραία στα αποδυτήρια, ο Συμεωνίδης είπε κάποια ‘’γαλλικά’’, πράγμα που οδήγησε στο να πιαστούν στα χέρια παίχτες από τις ομάδες και να επικρατεί ένας κακός χαμός, με φιλάθλους και παίχτες να τρέχουν στο σημείο. Πολύ ένταση και ανταλλαγή ύβρεων και από τις δύο πλευρές. Δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο με τις ομάδες να αποχωρούν από το γήπεδο.

Επιμέλεια: Τσαρτσιανίδης Χρήστος top-sport.gr

Μου άρεσε(0)Δε μου άρεσε(1)