Αρχική

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ 41 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

 

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Ντέρου να διοργανώσει ο Γ.Σ.Κοζάνης το 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΦΙΛΙΑΣ προκειμένου κορίτσια από διάφορα τμήματα είτε συμμετείχαν στο πρωτάθλημα είτε όχι να αγωνιστούν μεταξύ τους, να χαρούν το παιχνίδι να εκτονωθούν. Τα παιχνίδια θα γίνουν στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου το Σάββατο 20/5/2017 την Κυριακή 21/5/2017 και θα ολοκληρωθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Θα πάρουν μέρος τέσσερις ομάδες που θα έχουν από 10 αθλήτριες η κάθε μία και μία ομάδα θα έχει 11 αθλήτριες, σύνολο δηλαδή 41 κορίτσια. Επειδή κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των διαφόρων τμημάτων  μας, στόχος του Γυμναστικού είναι και το αποτέλεσμα, αυτό το 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ είναι ότι πρέπει  για να αγωνιστούν και τα κορίτσια που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων.

Οι αθλήτριες έχουν επιλεγεί από τους προπονητές Δημήτρη Τιτέλη και Βάσω Παγούνη και είναι γεννημένες τις χρονιές 2002-2003-2004-2005. Όπως προαναφέραμε διοργανωτής και Γενικός Αρχηγός είναι ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος ενώ διαιτητής κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Δήμητρα Φασούλα και στη Γραμματεία θα κάτσουν αθλήτριες από μεγαλύτερα τμήματα.  Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή οι αθλήτριες που έχουν ήδη ειδοποιηθεί πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 16.30 και ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 ενώ μετά θα γίνει και δεύτερο παιχνίδι. Άρα κάθε μέρα θα γίνονται δύο αγώνες.

Περιμένουμε με αγωνία τα παιχνίδια.