Αρχική

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Εορδαϊκός

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας η πρώτη συνάντηση του Εορδαϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο που μετά από 5 χρόνια θα τον βρει και πάλι στη Γ΄ Εθνική.


Στην πρώτη έδωσαν το παρών όσοι παίκτες ανανέωσαν από τη περσινή χρονιά αλλά και τα νέα αποκτήματα σχετικά με τα οποία θα υπάρχει και συνέχεια.
Επίσης δοκιμάστηκαν και πολλοί νέοι παίκτες για τους οποίους θα αποφασίσει ο προπονητής αν μπορούν να βοηθήσουν και να αποκτηθούν.


Το Δ.Σ. (που έδωσε σχεδόν σύσσωμο το παρόν στη πρώτη και μίλησε στους παίκτες) με νοικοκυρεμένες ενέργειες, διατήρησε τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας που αποτελείται από παίκτες από την Εορδαία που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί και πέτυχαν την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Η καινούρια χρονιά ξεκίνησε με ένα αέρα ανανέωσης και πίστης ότι η ομάδα μπορεί να βαδίσει πολύ καλά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Επίσης το Δ.Σ. με στοχευμένες ενέργειες προσπαθεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα σε συνεργασία πάντα με το προπονητή Δημήτρη Σιαπανίδη.
Οι παίκτες που παραμένουν και φέτος στην ομάδα είναι οι εξής:
Μαυροματίδης Γιώργος
Σερσέμης Χρήστος
Περπερίδης Γιάννης
Αμαραντίδης Φώτης
Συμεωνίδης Γιώργος
Πασσαλίδης Κώστας
Τακίδης Γιώργος
Λιάμης Νίκος
Χαραλαμπίδης Μανώλης
Καραπακλίδης Μιχάλης
Επιπλέον η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τους παρακάτω παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Ιωαννίδης Γιώργος
Κίτσας Γιώργος
Μπίκος Άγγελος
Ανακοινώνεται επίσης ότι λύθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Βοριαζίδη Γιώργο,
Σακαλή Χάρη, Σικαλόπουλο  Γιώργο και Τζουβάρα Δημήτρη.
Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι πλέον τα γραφεία της ομάδας βρίσκονται στο γήπεδο και πολύ γρήγορα θα λειτουργούν κάθε μέρα ενώ πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας που θα τιμώνται 70 ευρώ.
Θ. Ηλιάδης