Αρχική

Ξεκίνησαν οι αγώνες για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών Αντισφαίρισης-Παρών ο ΣΕΑ Κοζάνης

SEAΤο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι αγώνες για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών στον όμιλο Κ/Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Το Σάββατο οι γυναίκες του Σ.Ε.Α. Κοζάνης (Τσιάρα Κ., Δανατσοπούλου και Τσιάρα Β.) έπαιξαν στη Φλώρινα και ηττήθηκαν μετά από έναν πολύ συναρπαστικό αγώνα από τις ΣΑΡΙΣΕΣ με 4-2.

Αξιοσημείωτο ήταν πως έχασαν τρία παιχνίδια με 3-2 στις λεπτομέρειες και η Δανατσοπούλου έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Οι άνδρες (Παναγιωτίδης, Χριστοδούλου, Γεωργούλας) ταξίδεψαν την Κυριακή στη Βέροια όπου έδωσαν δύο απανωτά παιχνίδια με ΑΣΕΑ Βέροιας και ΟΕΑ Βέροιας.

Συνέτριψαν την πρώτη ομάδα με 4-0,  ενώ αμέσως μετά συνέχισαν με τη δεύτερη ομάδα. Η ομάδα πολύ κουρασμένη από τον πρώτο αγώνα δε μπόρεσε να βρει τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα που χρειαζόταν για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά με 4-0. «Πέρα από αυτές και πολλές άλλες αδυναμίες της διοργάνωσης εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τους αθλητές μας που αγωνίζονται πρώτιστα για το “ευ αγωνίζεσθε” και ευχόμαστε στις ομάδες μας καλή συνέχεια», επισημαίνεται από τους ανθρώπους του συλλόγου.