Αρχική

ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Σήμερα Παρασκευή η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης θα παραδώσει στις αθλήτριες της ομάδας των Παγκορασίδων την φετινή επίσημη στολή τους για τους αγώνες του πρωταθλήματος με διαφήμιση του νερού ΣΑΜΑΡΙΝΑ. Η εταιρεία ΣΑΜΑΡΙΝΑ είναι η χορηγός που θα διαφημίζει ο Γ.Σ.Κοζάνης στη φετινή διοργάνωση των Παγκορασίδων του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Επίσης στις αθλήτριες των Παγκορασίδων θα δοθούν και φόρμες με διαφήμιση της εταιρείας ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕΒΕ. Πρόκειται για κατασκευαστική εταιρεία που θα διαφημίζεται φέτος από αρκετές αθλήτριες του  τμήματος  των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης.

Για μια ακόμα σεζόν η Διοίκηση προσφέρει στις αθλήτριες των διαφόρων τμημάτων του Συλλόγου μας ιματισμό και αθλητικό υλικό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό των γονέων των αθλητριών μας. Γνωρίζουμε πως άλλοι σύλλογοι για κάθε παροχή προς τα παιδιά ζητούν και οικονομική συμμετοχή των γονέων τους. Εμείς αυτό δεν το κάνουμε και πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε χορηγούς που να καλύπτουν αυτές τις ανάγκες της ομάδας μας.