Αρχική

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

 

Μετά το παιχνίδι των Κορασίδων που έχασαν από τα Γρεβενά, την περ. Κυριακή, ακολούθησε ο αγώνας των δύο ομάδων σε επίπεδο Νεανίδων, όπου η ομάδα μας κατέκτησε τους 2 βαθμούς. Με απόλυτο σεβασμό στην αθλητική προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών που ενώ έχανε με 0-2 σετ, κατάφερε χάρις κυρίως στη δική μας χαλαρότητα να ισοφαρίσει σε 2-2  απλώς, σημειώνουμε ότι ο Γ.Σ.Κοζάνης  έφθασε δίκαια στη νίκη, την οποία κατέκτησε με σχετική άνεση στη  ρουλέτα του τάϊ μπρέϊκ.

Η σταθερότητα στην απόδοση της ΟΜΑΔΑΣ  μας και η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, στα δύο πρώτα σετ, αλλά και η συνειδητοποίηση των πραγματικών δεδομένων στο πέμπτο σετ, βοήθησαν ώστε να πάρουμε δύο, ακόμα, πόντους , χάρη στην προσπάθεια του προπονητή και των αθλητριών, των αθλητριών και του προπονητή.

Η ομάδα μας έχει ακόμα ένα τελευταίο παιχνίδι με τον Αρχέλαο στο ΔΑΚ Κοζάνης αρχές Ιανουαρίου και σε αυτό θα κριθεί και η τελική κατάταξη στη βαθμολογία. Κατά τα λοιπά εμείς συνεχίζουμε σε όλα τα επίπεδα, με κάθε ομάδα μας, με κάθε τμήμα που συμμετέχει σε πρωτάθλημα, με υπερηφάνεια για ότι δημιουργούμε, παλεύοντας με ελάχιστα εφόδια, κόντρα σε καταστάσεις και συνθήκες που μας στεναχωρούν και μας δυσκολεύουν, αλλά, επιπλέον, μας βοηθούν γιατί μας πεισμώνουν.

* Η διαιτησία ήταν από τον κ. Γιαννόπουλο. Γραμματεία η κ. Γιώτα.

*Παρόντες στον αγώνα από πλευράς Διοίκησης ήταν ο Πρόεδρος κ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ντέρος, ο Ταμίας κ. Βασιλειάδης και ο έφορος κ. Δύντσικος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιάννης Βόντσας.

* Τα σετ: 18-25,17-25, 25-18,25-22,11-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντομοπούλου, Δύντσικου, Τσιαούση, Πεχλιβανίδου, Καρυπίδου, Τότσκα, Φασούλα, Παφίλη, Βόντσα, Φακίτσα, Εμμανουηλίδου, Καλογερίδου, Τσιανακτσή.